ΑΕΚ: «Η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει κακό στην ομάδα»

ΑΕΚ: «Η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει κακό στην ομάδα»

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει κακό στην ομάδα»

bet365

Στοπ στα σενάρια προπονητολογίας, που μιλούν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ με διάφορους προπονητές, βάζουν οι άνθρωποι της Ενωσης.

Στην ΑΕΚ διέψευσαν τα σενάρια που αναφέρουν ότι η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα συνεχίζει κανονικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έχοντας τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της.

«Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Και με προπονητή τον Χιμένεθ συνεχίζουμε κανονικά με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά. Εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα Play Off, αλλά και και το Κύπελλο Ελλάδας με ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που για εμάς είναι τελικός.

Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα