Άρης: Μια φανέλα για τον μικρό Νικόλα

Άρης: Μια φανέλα για τον μικρό Νικόλα

Gazzetta team
Άρης: Μια φανέλα για τον μικρό Νικόλα

bet365

Φανέλα του Άρη υπογεγραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Άρη δώρισαν οι «κίτρινοι» στον μικρό Νικόλα ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον παιδικό καρκίνο.

Ο αγαπημένος παίκτης του μικρού Νικόλα είναι ο Μπρούνο Γκάμα, γι’ αυτό η φανέλα που του δώρισε η ΠΑΕ Άρης φέρει το Νο16, καθώς αυτό φοράει ο Πορτογάλος επιθετικός των «κίτρινων». Τη φανέλα υπέγραψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και την παρέδωσαν στον Νικόλα ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του με την ευχή όλων να την κερδίσει.

«Ο μικρός Νικόλας δίνει τη δική του μάχη με τον παιδικό καρκίνο, από την οποία θα βγει νικητής! Δίπλα του βρισκόμαστε εμείς… Η φανέλα της αγαπημένης του ομάδας με τις υπογραφές των παικτών είναι δική του… Νικόλα, σε περιμένουμε στο γήπεδο μόλις τελειώσει η περιπέτεια που περνάς», έγραψε η ΠΑΕ Άρης στον λογαριασμό της στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα