ΟΦΗ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

ΟΦΗ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η α’ φάση ξεκίνησε σήμερα (14/4) και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των τριών γηπέδων, αγωνιστικών διαστάσεων 105 μ. Χ 68 μ. με φυσικό, υβριδικό και τεχνητό χλοοτάπητα αντίστοιχα. Η ολοκλήρωση της α’ φάσης υπολογίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση, αρχής γενομένης από εκείνο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο δημόσιος διαγωνισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την α’ φάση του έργου, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προπαρασκευαστικής διαδικασίας και η ανακοίνωσή του αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Κρήτης, που δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του προς το Club, αλλά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασιλάκη και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Γιάννη Δανδάλη για την άψογη συνεργασία τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα