Ποντένσε: «Ολυμπιακέ σ' ευχαριστώ για όλα και είχαν δίκιο, έπρεπε να σκοράρω περισσότερο!»

Δημήτρης Σαμόλης
Ποντένσε: «Ολυμπιακέ σ' ευχαριστώ για όλα και είχαν δίκιο, έπρεπε να σκοράρω περισσότερο!»

bet365

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr: Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, η διαμάχη με τη Σπόρτινγκ, η γελοία ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι ώρες προτού φύγει για τη Γουλβς. Το όνειρο της Χρυσής Μπάλας και το μήνυμα... επιτροφής στο Λιμάνι!

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Τον Μάιο του 2018 οργανωμένοι οπαδοί της Σπόρτινγκ εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο, διέκοψαν την προπόνηση και επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητικό τιμ. Ανάμεσά τους ήταν και ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος μαζί με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών αποφάσισε να εγκαταλείψει την πορτογαλική ομάδα και να διεκδικήσει νομικά την ελευθερία του. Δύο μήνες αργότερα ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Μέχρι το 2019 η δικαστική διαμάχη του 23χρονου τότε εξτρέμ με τα «λιοντάρια» δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο Ολυμπιακός απαιτούσε από τη Σπόρτινγκ την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη, ενώ η ομάδας της Λισαβώνας, από την άλλη, απαιτούσε αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ. Στις 3 Σεπτεμβρίου η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό να της δώσει 7 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε και η υπόθεση δεν οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγινε γρήγορα από τους αγαπημένους της «ερυθρόλευκης» εξέδρας. Ένας ταχύτατος ακραίος επιθετικός, με φοβερή ντρίμπλα, που επιτίθεται κατά μέτωπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτά τα στοιχεία που σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα τον έβαλαν στις καρδιές των οπαδών, ώσπου στις 30 Ιανουαρίου 2020 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Γουλβς αντί 20 εκατ. ευρώ.

Η μεγάλη επιθυμία του Ποντένσε να παίξει στην Αγγλία σε συνδυασμό με τα χρήματα που πρόσφερε η ομάδα του Γουλβερχάμπτον, οδήγησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση να τον παραχωρήσει. Οκτώ μήνες μετά, μάλιστα, έπαιξε κομβικό ρόλο στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «8» του Europa League. Ένα χρόνο και τρεις μήνες μετά τη φυγή του από το Λιμάνι, ο Ντανιέλ Ποντένσε ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr!

«Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ονείρων μου, το ξεκίνημα της διεθνούς μου καριέρας. Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσα να φανταστώ τώρα τη ζωή μου. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο ποδοσφαιριστή και πιο δυνατό σε κάθε στιγμή της ζωής μου» λέει ο διεθνής Πορτογάλος. Μιλάει για τον Μαρτίνς, τον Σεμέδο, τον Γκιλιέρμε, το Τσιμίκα και τον Ομάρ, ο οποίος «είναι ο πιο ζόρικος αντίπαλος που αντιμετώπισα. Κανείς άλλος για εμένα δεν είναι δύσκολος και ανταγωνιστικός». Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή του στους «ερυθρόλευκους», οι ώρες προτού πάρει μεταγραφή στη Γουλβς, η στιγμή που λυπήθηκε γι' αυτά που άκουσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και η ζωή στο Γουλβερχάμπτον. Τα παιδικά του χρόνια, ο προσωπικός του φίλος Κριστιάνο Ρονάλντο, το όνειρο να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και το... μήνυμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

«Έκανα κόλπα με τη μπάλα και ο αδερφός μου με τραβούσε βίντεο από τον 4ο όροφο»

Τι θυμάσαι περισσότερο από την παιδική σου ηλικία; Έχεις κάποια ιστορία να διηγηθείς;

«Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι να παίζω με τις ώρες μπροστά από το σπίτι μας. Να προσπαθώ να κάνω κόλπα με τη μπάλα και την ίδια ώρα ο αδερφός μου να με τραβάει βίντεο από τον τέταρτο όροφο, όπου μέναμε».

Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς σου είναι υποστηρικτές της Μπενφίκα κι εσύ υποστήριζες τη Σπόρτινγκ;

«Ναι, είναι αλήθεια. Στην οικογένειά μου, ειδικά τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου είναι φανατικοί υποστηρικτές της Μπενφίκα. Κι εγώ, πριν γίνω 8-9 ετών, όταν δηλαδή πήγα στη Σπόρτινγκ, υποστήριζα τη Μπενφίκα, εξαιτίας τους.
Αυτοί με είχαν κάνει Μπενφίκα. Με τον καιρό, όμως, φορώντας τα χρώματα της Σπόρτινγκ και εκπροσωπώντας τις αξίες της, έγινα εύκολα οπαδός της Σπόρτινγκ. Και για πάντα νομίζω».

Από τη Σπόρτινγκ αποχώρησες με επεισοδιακό τρόπο, μετά το ντου που έκαναν στο προπονητικό κέντρο οι οπαδοί. Θα ήθελες να μας πεις τη γνώμη σου για ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα; Θα ήθελες να περιγράψεις αυτή την άσχημη
εμπειρία;

«Όχι, συγγνώμη. Θα προτιμούσα να μη μιλήσω καθόλου γι' αυτό».

«Ο Ολυμπιακός ήταν η τέλεια επιλογή και στην αρχή ήμουν διστακτικός»

Όταν η δικαστική σου διαμάχη με τη Σπόρτινγκ ολοκληρώθηκε, πώς ένιωσες; Πώς αντέδρασες και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες;

«Ήταν ένα συναίσθημα ανακούφισης. Από την πρώτη στιγμή, το μόνο που ήθελα ήταν να πάω κάπου μακριά από τη Λισσαβώνα, αλλά ταυτόχρονα να δώσω κάτι στη Σπόρτινγκ για όσα έκανε για εμένα από την πρώτη στιγμή. Μόλις έμαθα ότι η δικαστική διαμάχη μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ποσό στη Σπόρτινγκ, είπα αμέσως ναι. Και μετά μπορούσα να μείνω στον Ολυμπιακό απερίσπαστος, χωρίς έννοια. Θέλω όμως να πω ότι και ο Ολυμπιακός έκανε πολλά πράγματα για εμένα σε αυτήν την υπόθεση».

Είναι αλήθεια ότι πριν από τους αγώνες που δίνεις σου αρέσει να ρίχνεις νερό στο κεφάλι σου για γούρι;

«Ναι αλήθεια είναι. Και ειδικά κρύο νερό. Με κάνει να νιώθω έτοιμος και ζωντανός για ό,τι ακολουθεί».

Τι σε έπεισε να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό; Οι συμβουλές των εκπροσώπων σου ή άλλων; Ζήτησες να μάθεις πληροφορίες για την ομάδα που σε ήθελε; Τι ήταν αυτό που σου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση;

«Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ένα ή δύο χρόνια νωρίτερα είχα ακούσει τον κ. Καρεμπέ να μιλάει με πολύ καλά λόγια για εμένα. Κι αυτό θα το θυμάμαι πάντα, δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, στην αρχή ήμουν λίγο φοβισμένος και διστακτικός, όχι λόγω της ομάδας. Τον Ολυμπιακό τον ήξερα. Ήξερα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, για την οποία υπάρχει σεβασμός στην Ευρώπη, έχοντας συμμετάσχει τόσες φορές στο Champions League. Διστακτικός λόγω του πρωταθλήματος και του μικρού βαθμού που παρακολουθείται στην Ευρώπη. Χρειάστηκαν δέκα παιχνίδια για να καταλάβω ότι έχω πάρει την τέλεια απόφαση. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

«Καλύτερη στιγμή με την ΑΕΚ. Χειρότερη; Ο γελοίος τρόπος που χάσαμε από τον ΠΑΟΚ»

Ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη στιγμή από την παρουσία σου στον Ολυμπιακό; Ίσως κάποιο γκολ; Κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι; Κάποια ντρίμπλα;

«Η καλύτερη στιγμή μου ήταν ο αγώνας εναντίον της ΑΕΚ. Τότε που νικήσαμε 4-1 στο γήπεδό μας. Στο ημίχρονο χάναμε και νιώθαμε την πίεση από τους οπαδούς, από το προπονητικό τιμ, από τον πρόεδρο. Εμένα μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Στο τέλος του αγώνα νικήσαμε 4-1. Τι φοβερή ατμόσφαιρα! Ή μάλλον η καλύτερη στιγμή μου ήταν κόντρα στη Μίλαν. Συγγνώμη αλλά έχω πάρα πολλές καλές στιγμές και μου είναι δύσκολο να επιλέξω μία».

Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης σου στον Ολυμπιακό και γιατί;

«Στον Ολυμπιακό γνώρισα πολύ καλούς, πάρα πολύ καλούς ανθρώπους. Και πολύ καλά παιδιά. Δεν μπορώ μόνο έναν. Θα σου πω όμως τον Σεμέδο, τον Ομάρ, τον Γκιλιέρμε και τον Τσιμίκα. Με τον Σεμέδο προφανέστατα γιατί παίζαμε εμείς στα 14-15. Ο Ομάρ γιατί με υποδέχτηκε σαν αδερφό του και είναι τόσο τρομερός τύπος, αρχηγός. Με τον Γκιλιέρμε περνούσα πολύ χρόνο μαζί, τόσο στο Ρέντη όσο και έξω από αυτό. Ο Τσιμίκας γιατί χτίσαμε μια εξαιρετική σχέση και είναι πολύ αστείο παιδί».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Πέδρο Μαρτίνς; Θυμάσαι κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία σας να μου πεις; Ίσως κάποια συζήτηση που κάνατε;

«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σπουδαίος προπονητής. Ένας μέρος αυτού που είμαι σήμερα χτίστηκε από αυτόν. Ο τρόπος που προετοιμάζει τα παιχνίδια στο τακτικό κομμάτι και ο τρόπος που προετοιμάζει τους παίκτες πνευματικά είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν ξεχνάει τίποτα. Δίνει στον παίκτη ελευθερία και ταυτόχρονα την ευθύνη. Ιστορία ή συζήτηση που έκανα μαζί του, προτιμώ να τα κρατήσω κρυφά».

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή σου στον Ολυμπιακό και για ποιο λόγο; Ίσως κάποιο παιχνίδι που χάσατε;

«Ξεκάθαρα η ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας (0-1 με αυτογκόλ του Βούκοβιτς). Ο αγώνας με το αυτογκόλ. Μπορούσαμε να νικήσουμε με πολλά γκολ και τελικά χάσαμε με γελοίο τρόπο».

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει και δεν το πέτυχες;

«Να φτάσω πιο μακριά με την ομάδα στο Champions League και στο Europa League. Ήμασταν τόσο κοντά να το πετύχουμε και το άξιζαν όλοι. Και το κλαμπ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού».

«Έχουν δίκιο, έπρεπε να σκοράρω περισσότερο»

Με τον Ολυμπιακό κατάφερες να παίξεις στο Champions League. Μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου όταν άκουγες τον ύμνο της διοργάνωσης και την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να περιγράψω τα συναισθήματά μου, αυτά που ένιωσα. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Στο πρώτο μου παιχνίδι σε αγώνα ομίλων του Champions League έβαλα γκολ (σ. έκανε το 1-2 κόντρα στην Τότεναμ). Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης τι να πω; Κάτι το ιδιαίτερο, το μοναδικό. Το να παίζω στο Champions League με τέτοια ατμόσφαιρα, σε αυτό το γήπεδο, με έκανε νιώσω ξεχωριστά. Ήταν όνειρο».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε θαυμάζουν γιατί ήσουν πολύ γρήγορος, επειδή έκανες ωραίες ντρίμπλες, επειδή σου άρεσε να επιτίθεσαι κατά μέτωπο. Θεωρείς ότι γεννήθηκες με αυτό το ταλέντο; Το δούλεψες;

«Όπως σου είπα νωρίτερα, όταν ήμουν μικρός αφιέρωνα πάρα πολλές ώρες κάνοντας προπόνηση στις ντρίμπλες και στην τεχνική. Μου άρεσε να τρέχω. Όχι μόνο όταν ήμουν στην ακαδημία της Μπελενένσες και της Σπόρτινγκ, αλλά και στο σπίτι. Νομίζω γι' αυτό έγινα πολύ γρήγορος και ντριμπλέρ. Τότε δεν καταλάβαινα πόσο πολύ δούλευα, ήμουν απλά χαρούμενος με αυτό που έκανα».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έπρεπε, ή τουλάχιστον θα μπορούσες, να βάλεις περισσότερα γκολ με τον Ολυμπιακό. Τι έχεις να απαντήσεις;

«Δεν έχουν άδικο, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές τους έκανα χαρούμενους. Και ευελπιστώ ότι τα επόμενα χρόνια θα σημειώνω περισσότερα γκολ».

«Λυπάμαι γι' αυτά που μου έλεγαν κάποιοι οπαδοί μετά το Γουλβς - Ολυμπιακός»

Τι σημαίνει για εσένα ο Ολυμπιακός;

«Είναι γνωστή η άποψή μου για τον Ολυμπιακό. Εκτός Ελλάδας κανείς δεν βλέπει την ομάδα με τον σεβασμό και την εκτίμηση που αξίζει αυτό το κλαμπ. Όταν όμως γίνεις παίκτης του Ολυμπιακού, ζήσεις την καθημερινότητα του κλαμπ, αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικά είναι όλα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει όλα όσα συναντά κανείς στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Εγκαταστάσεις, οπαδοί, γήπεδο, πρόεδρος, υπαλληλικό προσωπικό. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ονείρων μου, το ξεκίνημα της διεθνούς μου καριέρας. Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσα να φανταστώ τώρα τη ζωή μου. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο ποδοσφαιριστή και πιο δυνατό σε κάθε στιγμή της ζωής μου».

Έπαιξες κομβικό ρόλο στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «8» του Europa League, όταν πλέον είχες πάρει μεταγραφή στη Γουλβς. Εσύ κέρδισες το πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Χιμένες για το 1-0 που έδωσε την πρόκριση στην αγγλική ομάδα. Πώς ένιωσες σε εκείνο το παιχνίδι; Τι σου έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Μίλησες καθόλου με τον Αλέν που σε ανέτρεψε;

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή να τεθώ αντιμέτωπος με παλιούς μου φίλους, γνωρίζοντας ότι η δική μου επιτυχία σημαίνει αποτυχία για τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήμουν ανήσυχος γιατί γνώριζα τη δύναμη και την ποιότητα του Ολυμπιακού και την ίδια ώρα γελούσα κάθε φορά που μονομαχούσα με τους παίκτες του Ολυμπιακού, όταν τους μάρκαρα, όταν με μάρκαραν. Με τον Αλέν, όχι δεν μίλησα. Μετά τον αγώνα βέβαια ένιωσα λύπη όταν είδα ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού έλεγαν άσχημα πράγματα για εμένα. Στην τελική, έκανα τη δουλειά μου!».

«Ο Μαρτίνς φοβόταν ότι δεν θα έχω το μυαλό μου στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Τι συνέβη πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν ήδη είχες την πρόταση από τη Γουλβς; Ήταν δική σου επιθυμία να μην παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ;

«Ήμουν τραυματίας και μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ άρχισα να προπονούμαι. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να παίξω κι εγώ του είπα: “Ναι φυσικά”. Πήγα στο ματς γιατί ο προπονητής με ήθελε εκεί, γιατί ήμουν σημαντικός για την ομάδα. Αποφάσισε να με αφήσει εκτός παιχνιδιού γιατί οι διαπραγματεύσεις είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί και είχε τον φόβο ότι ίσως το μυαλό μου δεν θα ήταν στο παιχνίδι».

Μιλάς ακόμη με παίκτες του Ολυμπιακού; Με ποιον εξακολουθείς και διατηρείς την καλύτερη σχέση;

«Ναι. Θέλω να συνεχίσω να έχω σχέσεις με κάποιους στην ομάδα. Όπως με τον φυσικοθεραπευτή, τον φροντιστή, το προσωπικό. Μιλάω με τον Χασάν και με τον διατροφολόγο, τον Ερνάνι.

Αν στο μέλλον σου δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψεις στον Ολυμπιακό, θα το έκανες;

«Να μην αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό».

Νιώθεις δικαιωμένος με την απόφασή σου να πάρεις μεταγραφή στη Γουλβς; Πόσο διαφορετικό είναι το πρωτάθλημα της Premier League με τη Super League;

«Πάντα έκανα σαφή την άποψή μου. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα μεγαλύτερος από τις περισσότερες ομάδες στον κόσμο. Αλλά η Premier League σε αυτήν την περίπτωση, είναι κάτι διαφορετικό. Μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω κάθε Σαββατοκύριακο εναντίον μεγάλων ομάδων, σε μεγάλα στάδια, εναντίον μεγάλων παικτών. Η ποιότητα που υπάρχει και το γεγονός ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εδώ με κάνουν να νιώθω καλύτερα».

«Ο μοναδικός δύσκολος αντίπαλος ο Ομάρ»

Πολλοί υποστήριζαν ότι θα είναι δύσκολο για εσένα να σταθείς στην Premier League. Τι έχεις να τους απαντήσεις;

«Ας περιμένουν. Μόλις άρχισα...».

Ποιος είναι αυτός που σε βοήθησε περισσότερο στη ζωή σου και στην καριέρα σου;

«Η κοπέλα μου, οι γονείς μου και ο μάνατζέρ μου».

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στην καριέρα σου; Υπάρχει αντίπαλος που θεωρείς ότι δεν μπορείς να ντριμπλάρεις;

«Ο Ομάρ είναι πολύ ζόρικος. Εκτός από αυτόν, κανείς άλλος δεν είναι δύσκολος και ανταγωνιστικός. Ευτυχώς, κόντρα στον Ομάρ έπαιξα ως αντίπαλος μόνο μία φορά».

Πώς είναι η ζωή σου στο Γουλβερχάμπτον;

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Από τον δεύτερο μήνα μου στο Γουλβερχάμπτον και μετά άρχισε το lockdown, οπότε είναι λίγο δύσκολο να περιγράψω τη ζωή μου. Κάθε Σαββατοκύριακο όμως είναι μια καλή πρόκληση για εμένα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

«Οπαδοί του Ολυμπιακού, ελπίζω να σας ξαναδώ...»

Θέλεις να πεις κάτι στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

«Ότι είμαι χαρούμενος, όπως όλοι τους, που βλέπω την ομάδα μας να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα και που βελτιώνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντα θα σας θυμάμαι ως μερικούς από τους τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, με πάθος, επιθυμία, φιλοδοξία και υποστήριξη. Ελπίζω να σας ξαναδώ».

Θεωρείς ότι θα είσαι μέλος της εθνικής Πορτογαλίας που θα συμμετάσχει στο Euro 2020; Είναι η χώρα σου ένα από τα φαβορί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;

«Αυτή τη σεζόν είχα δύο δύσκολους τραυματισμούς που λιγοστεύουν τις πιθανότητές μου, αλλά ακόμα το πιστεύω ότι μπορώ να κληθώ. Ναι, είμαστε ένα από τα φαβορί. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, καλή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι; Και γιατί;

«Κρις. Ο προσωπικός μου φίλος που με εμπνέει κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και τον οποίο δεν σταματάει τίποτα».

Ποιο είναι το όνειρό σου στο ποδόσφαιρο;

«Να κατακτήσω μια μέρα τη Χρυσή Μπάλα».

Και ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

«Ο νεαρός Κριστιάνο Ρονάλντο και ο νεαρός Αζάρ».

Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, τι δουλειά θα ήθελες να κάνεις;

«Τίποτα. Μία επιλογή υπάρχει: Ποδοσφαιριστής».

Τον ελεύθερο χρόνο σου τι σου αρέσει να κάνεις;

«Να διαβάζω, να μελετάω και να μαθαίνω καινούρια πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα