Τα συγχαρητήρια του προέδρου της πορτογαλικής Ομοσπονδίας για τον Μαρτίνς

Τα συγχαρητήρια του προέδρου της πορτογαλικής Ομοσπονδίας για τον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Τα συγχαρητήρια του προέδρου της πορτογαλικής Ομοσπονδίας για τον Μαρτίνς

bet365

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, συνεχάρη θερμά τον Πέδρο Μαρτίνς για το 2ο διαδοχικό του πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα ο Φερνάντο Γκόμες είπε για τον Μαρτίνς και το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού: «Συγχαίρω ολους τους Πορτογάλους που εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Για μία ακόμα φορά προπονητές και παίκτες ξεκάθαρα δείχνουν την ποιότητα και το ταλέντο τους στο πετυχημένο μονοπάτι του συλλόγου.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε ο πρώτος Πορτογάλος τεχνικός που γίνεται 2 φορές πρωταθλητής στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό οδηγώντας μία ανταγωνιστική ομάδα και άλλων Πορτογάλων τεχνικών στο πλευρό του: Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Λουίς Αντέρο Λόμπο. Σε όλους απευθύνω ένα ξεχωριστό χαιρετισμό όπως και στον διατροφολόγο Ερνάνι Γκόμες. Υπάρχουν 4 ακόμα Πορτογάλοι στο γήπεδο: Σα, Σεμέδο, Σίλβα και Μπρούμα. Ο τίτλος αυτός δίνει λάμψη στις καριέρες τους και ανεβάζει πιο ψηλά το όνομα της χώρας. Σας ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα