Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ισραηλινός VAR που «έσωσε» τον ρέφερι Μπέμπεκ είχε σώσει το Σάββατο μια ζωή στο γήπεδο

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ισραηλινός VAR που «έσωσε» τον ρέφερι Μπέμπεκ είχε σώσει το Σάββατο μια ζωή στο γήπεδο

bet365

Ο Ισραηλινός ρέφερι Ρόι Ρέινσρεϊμπερ πριν βρεθεί στο ντέρμπι αιωνίων είχε σώσει τη ζωή ενός παίκτη στο Ισραήλ.

Την Κυριακή ο Ισραηλινός ρέφερι Ρόι Ρέινσρέιμπερ ήταν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχοντας οριστεί στο VAR για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος ρέφερι πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα είχε φροντίσει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα με μια απίθανη ενέργεια.

Ο Ρέινσρεϊμπερ ήταν στο παιχνίδι Μπνέι Σακχνίν – Μπνέι Γιεχουντά και στο 70′, ο Ματίας Λιόβιτς έπεσε στο έδαφος χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του. Ο Ισραηλινός διαιτητής αντιλήφθηκε πως κάτι σοβαρό συνέβη (είχε γυρίσει η γλώσσα του), βρέθηκε πάνω από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, τον τοποθέτησε στη σωστή στάση κι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να τον σώσει. Η Μπνέι και ο παίκτης ευχαρίστησαν τον διαιτητή για τα αντανακλαστικά του και τις σωτήριες ενέργειές του.

Θυμίζουμε, πως ο Ρόι Ρέινσρειμπερ... έσωσε (ως VAR) και τον διαιτητή του ντέρμπι, καθώς οι περισσότερες από τις αρχικές αποφάσεις του Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ στις κρίσιμες και δύσκολες φάσεις του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1 ήταν λανθασμένες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα