Μαρτίνς: «Όλη η ομάδα είναι MVP, του χρόνου φαντάζομαι τίτλο με ένα γεμάτο γήπεδο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Όλη η ομάδα είναι MVP, του χρόνου φαντάζομαι τίτλο με ένα γεμάτο γήπεδο»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το φετινό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, τη συνέχεια αλλά και το τι φαντάζεται για τη νέα χρονιά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου του Ολυμπιακού για:
Το πως φαντάζεται τον Ολυμπιακό έναν χρόνο μετά: Να κατακτούμε έναν τίτλο σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Αυτό που θέλουμε είναι οι ζωές μας να επανέλθουν στην κανονικότητα.
Το εάν το μυστικό της ομάδας είναι πως εάν δυσκολία να βρει έναν MVP: Πραγματικά είχαμε πει το ίδιο και πέρυσι. Πως MVP είναι η ομάδα. Μία ομάδα ενωμένη. Μία ενωμένη οικογένεια. Παίζουμε και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε κάνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.
Το ότι βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε κάνει πολλά πέναλτι. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί παίζουμε ψηλά και με πίεση. Αυτό αρέσει στους φιλάθλους μας και δεν θα το αλλάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και την ποιότητα να γυρνάει τα αποτελέσματα.
Το κίνητρο για τη συνέχεια: Πάντα υπάρχει γιατί πάντα θέλουμε να δίνουμε καλή εικόνα και να προσφέρουμε θέαμα. Το ότι πήραμε τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος δείχνει την ποιότητα. Όμως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να σέβεται και να τιμάει τη φανέλα. Έχουμε το κίνητρο να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα