Ποιος είναι ο πιο πιθανός τρόπος να κερδίσεις;

Ποιος είναι ο πιο πιθανός τρόπος να κερδίσεις;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, για όλα όσα ισχύουν τακτικά, αλλά και πνευματικά, όσον αφορά στην ομάδα του Γκαρσία.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να παίξει, να δημιουργήσει και να κυριαρχήσει, ήταν σίγουρα ανώτερος των αντιπάλων του ακόμη και σε πολλά ντέρμπι, αλλά στο τέλος και ως επί το πλείστον, δεν τα κατάφερνε.

Πήγε να παίξει στο ΟΑΚΑ τον κρίσιμο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, έκανε δημιουργικά το χειρότερό του ματς, αλλά στο τέλος πήρε το διπλό, το μόνο του φέτος σε ματς με μεγάλο αντίπαλο.

Άντε βγάλε άκρη...

Μετά λοιπόν από ένα μεγάλης σημασίας διπλό, ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ το εκτός έδρας ματς των πλέι οφ με τον Αστέρα. Την πολύ καλή ομάδα της Τρίπολης που ειδικά στο γήπεδό της τα καταφέρνει πολύ καλά με όλους σχεδόν τους αντιπάλους.

Διαισθάνομαι ότι μετά το διπλό επί της ΑΕΚ, αυτός ο αγώνας στην Τρίπολη, ΔΕΝ «κάθεται» καλά για τον ΠΑΟΚ.

Είναι επίφοβο το μήνυμα που έχουν εισπράξει οι παίκτες του Δικεφάλου από όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και ιδιαίτερα ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη.

Η ομάδα ήταν μπερδεμένη ψυχοπνευματικά και μετά από μια τέτοια νίκη δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει... Θα πιστέψουν παίκτες και προπονητές ότι με εμφανίσεις όπως του ΟΑΚΑ, μπορούν να πάρουν και άλλα διπλά; Με ποδόσφαιρο που από το κέντρο και μπροστά δεν άλλαξαν τρίτη συνεχόμενη πάσα; Γίνονται αυτά πολλές φορές; Δεν ξέρω…

Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει μία ομάδα να βρει τον πιο πιθανό τρόπο για να κερδίζει… Αυτό το… κάτι σαν ποδόσφαιρο, είναι το μυστικό της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ φέτος και μέχρι το τέλος της σεζόν; Θα δούμε.

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ της Λεωφόρου έχασε, γιατί προσπάθησε να παίξει και ο ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ κέρδισε, γιατί μπήκε να αμυνθεί. Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μπορεί και να κέρδιζε αν ο τερματοφύλακάς του έκανε δύο (και όχι μηδέν) αποκρούσεις. Και για να το θέσω και αντίστροφα, ο ΠΑΟΚ θα έχανε και στο ΟΑΚΑ αν τερματοφύλακάς του δεν έκανε και πάλι ούτε μία απόκρουση. Έτσι απλά...

Είναι και το άλλο... Αν «ψήλωσαν» μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, αν πάνε χαλαρά στο σημερινό ματς, με τον αέρα του «μεγάλου», θα φάνε μεγάλη κεφαλιά! Πολύ μεγάλη...

Ο Σνάουτσνερ είπε χθες ότι το γκολ στο ΟΑΚΑ πέρα από τη νίκη απελευθέρωσε την ομάδα από μεγάλη πίεση. Έτσι το νιώθει, έτσι το ζει από το βράδυ της Τετάρτης. Για να δούμε...

Όπως και να έχει για τον ΠΑΟΚ, πολλά παίζονται στην Τρίπολη. Και για να κατακτήσει τη νίκη που πρέπει να πάρει, οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος τακτικά, αλλά και πνευματικά.

Αστέρας και ΠΑΟΚ έπαιξαν πρόσφατα στην Τρίπολη με σκορ 2-1. Λένε ότι το… δις εξαμαρτείν δεν είναι ούτε σοφό, αλλά ούτε και πιθανό. Τι λέτε;

Και για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ έτσι πιστεύαμε και τελικά έγινε ακριβώς ίδιο και στο δεύτερο ματς. Ακριβώς όμως! Με εκνευριστική ακρίβεια. Γιατί να μην γίνει το ίδιο και με τον Αστέρα; Θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί άσχημα προετοιμασμένος σε τακτικό και πνευματικό επίπεδο. Ή αν ο τερματοφύλακάς του δεν κάνει καμία απόκρουση, όπως δηλαδή συνέβη σε διάφορα ματς που κακώς αναλύθηκαν με διαφορετικό τρόπο.

Ο Βιεϊρίνια δύσκολα θα ξεκινήσει, στα χαφ ο Τσιγγάρας σίγουρα διεκδικεί θέση, ο Ουάρντα είναι πιθανός για να ξεκινήσει και μένει να δούμε τι έμαθε ο ΠΑΟΚ από το πάθημα του προηγούμενου αγώνα. Τότε που για παράδειγμα ο Σίτο απομονώθηκε πολλές φορές με τον Ροντρίγκο και έκρινε το ματς με τις ενέργειές του.

Σε κάθε περίπτωση από τον δυνατό Αστέρα που παίζει μάλλον το τελευταίο του χαρτί, ξέρουμε τι θα δούμε. Και ό τι δούμε θα έρθει ελάχιστες ημέρες αφού όλη η ομάδα της Τρίπολης έμαθε ότι ο πολύ αξιόλογος Ράσταβατς συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία.

Ο ΠΑΟΚ είναι το ερωτηματικό του αγώνα και για την εικόνα της ομάδας του Γκαρσία έχουμε πραγματική αγωνία και ανυπομονησία…

* Ιστορία γράφει το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Τη χρονιά που μπορούσε να πάρει και το πρωτάθλημα (διακόπηκε) ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου. Και όμως η επιτυχία του τμήματος ήταν πολύ αναμενόμενη. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κώστας ο Αμοιρίδης, η επιτυχία ήταν απλά θέμα χρόνου! Και αυτό το ήξεραν πολλοί στη χώρα και στο χώρο. Αν δεν το ήξεραν πρόπερσι δεν θα θεσπίζονταν ξαφνικά η pre league για να καθυστερήσουν την άνοδο του ΠΑΟΚ και φέτος μάλλον δεν θα διακόπτονταν το πρωτάθλημα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.