«Ο Μπελχαντά έχει πολύ καλή άποψη για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα»

«Ο Μπελχαντά έχει πολύ καλή άποψη για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Μπελχαντά έχει πολύ καλή άποψη για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα»

bet365

Πηγές από το περιβάλλον του Μαροκινού μεσοεπιθετικού αναφέρουν πως ο Μπελχαντά συνεχίζει να βλέπει άκρως θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού, δίνοντας πιθανότητες στους Πειραιώτες και ότι η επόμενη εβδομάδα θα καθορίσει το τι θα συμβεί.
Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει ήδη τα δεδομένα για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που κυρίως είναι δεκάρι αλλά παίζει και σε άλλες θέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταστήσει τον Μπελχαντά υπ' αριθμόν έναν στόχο τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα περιμένουν για πάρα πολύ βέβαια. Το ιδανικό θα ήταν το επόμενο 20ήμερο να έχουν την τελική απάντησή του.
Τι προκύπτει όμως από πηγές από το περιβάλλον του Γιουνές Μπελχαντά; Σε αυτή τη φάση, όπως αλίευσε το Gazzetta άνθρωποι κοντά στον έμπειρο παίκτη σημειώνουν ότι «ο Μπεχλαντά έχει πολύ καλή άποψη για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Του αρέσουν πολύ όλα όσα άκουσε και έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον σύλλογο. Η κρίσιμη εβδομάδα θα είναι η επόμενη». Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πιθανότητες για τον παίκτη. Ο Μπελχαντά έχει στα χέρια του και προσφορές από Γαλλία, Τουρκία, Ισπανία και αραβικές χώρες και ποσό που φέρεται να ζητά ως ετήσιο συμβόλαιο είναι λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Πάντως ο Ολυμπιακός του έχει κάνει όντως μία πολύ καλή κρούση, συνεχίζει να έχει πιθανότητες για τον παίκτη ενώ μαζί του για το θέμα αυτό έχει μιλήσει τουλάχιστον 2 φορές ο Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα