Ατρόμητος: Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ

bet365

Την πρώτη του νίκη στα πλέι ουτ αλλά και επί ημέρων Σάββα Παντελίδη αναζητά ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ (10/4, 19:30) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των πλέι άου και ψάχνει την πρώτη του νίκη έπειτα από 8 αγώνες. Η τελευταία νίκη των Περιστεριωτών ήταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 31 Ιανουραρίου.

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς των playout της Super League Interwetten με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης και Χαρίσης που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα του Περιστεριού αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα