ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι, πρόβλημα με Μαχαίρα και Χνιντ

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι, πρόβλημα με Μαχαίρα και Χνιντ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι, πρόβλημα με Μαχαίρα και Χνιντ

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (11/04, 15:00) την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόβλημα με Μαχαίρα και Χνιντ.

Ο Ουκρανός στόπερ βρισκόταν στα «πιτς» από τις 20 Φεβρουαρίου, όταν είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος για να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην ομάδα, μιας και την Πέμπτη (08/04) προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από την άλλη όμως, προέκυψαν δύο νέα προβλήματα για την Ένωση, καθώς ο Θεοδόσης Μαχαίρας υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οπως και ο Νασίμ Χνιντ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο.

Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα