Sport.ro: «Η Σασουόλο ενδιαφέρεται για τον Νεντελτσιάρου»

Sport.ro: «Η Σασουόλο ενδιαφέρεται για τον Νεντελτσιάρου»

Gazzetta team
Sport.ro: «Η Σασουόλο ενδιαφέρεται για τον Νεντελτσιάρου»

bet365

Στο στόχαστρο της Σασουόλο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, φαίνεται πως βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ιονούτ Νεντελτσιάρου, σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα.

Οπως αναφέρει η ρουμάνικη ιστοσελίδα, «sport.ro» ο 24χρονος αμυντικός της ΑΕΚ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδας της Serie A.

Ο λόγος για τη Σασουόλο, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο προπονητής της Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας και ο «Νέντε» διαθέτει στοιχεία που του αρέσουν.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση απέκτησε τον Νεντελτσιάρου, τον περασμένο Οκτώβρη από την ρωσική Ούφα και μέχρι τώρα ο νεαρός στόπερ έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα» έχοντας και ένα γκολ.

«Η Σασουόλο αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι, ο οποίος έχει προσιτή τιμή. Ο Κίρικες χρειάζεται συχνή ξεκούραση για να μην τραυματίζεται, ο Ρομάνια έχει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και ο Πελούζο μπορεί να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Ενώ, οι υπόλοιπες λύσεις για το κέντρο της άμυνας κρίνονται μη αποτελεσματικές επί του παρόντος από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο προπονητής Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Κλουζ γνωρίζει το ρουμανικό ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τον Τζιοβάνι Ρόσι, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, για να συντάξει έναν σύντομο κατάλογο με παίκτες, εν αναμονή της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ο οποίος ήταν κοντά, τα τελευταία χρόνια σε ιταλικούς συλλόγους όπως η Ρόμα και η Μπρέσια -με την πρώην ομάδα του να απορρίπτει προτάσεις τους- ενδιαφέρει τη Σασουόλο. Η ιταλική ομάδα είναι στην 9η θέση της Serie A και δεν κυνηγά ούτε Ευρώπη, ούτε ανησυχεί για τον υποβιβασμό, έτσι έχει χρόνο να στήσει το πλάνο της για τη νέα σεζόν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα