Σάσα: «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους» (vid)

Σάσα: «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους» (vid)

Gazzetta team
Σάσα: «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους» (vid)

bet365

Ο Λούκας Σάσα μίλησε στην κάμερα του «ARIS TV» και τόνισε πως επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη διότι θεωρεί πως έρχονται μεγάλα πράγματα τόσο για την ομάδα του όσο και τον ίδιο στο κοντινό μέλλον.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Λούκας Σάσα υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τον Άρη καθώς θα παραμείνει κάτοικος «Κλ. Βικελίδης» μέχρι το 2024. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τους στόχους και τα όνειρα που έχει με τους «κίτρινους».

«Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη, ήξερα ότι υπήρχαν υψηλές προσδοκίες για μένα, ήξερα ότι είναι μεγάλη ομάδα, ήξερα την πίεση από τους οπαδούς, λόγω της ιστορίας και των τίτλων και επειδή θα έπαιρνα τη θέση του Σιώπη και όλοι μιλούσαν γι’ αυτόν. Είχα δει και κάποια παιχνίδια με αυτόν , αλλά είχα πει σε όλους να μη κάνουν σύγκριση, γιατί ο Σιώπης έχει το δικό του στιλ κι εγώ το δικό μου. Μετά από δύο χρόνια, ο κόσμος και οι φίλοι του Άρη με αγαπούν, αυτό είναι καλό και δείχνει ότι κάνω τη δουλειά μου σωστά».

Για το στιλ παιχνιδιού του:

«Ξέρω ότι λένε ότι τρέχω, αλλά αυτό είναι το στιλ μου παλεύω και τρέχω και μερικές φορές και θαύματα γίνονται και καλές πάσες. Πάντα έπαιζα έτσι, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχουμε δυνατή άμυνα, και μιλάω για όλη την ομάδα και αμυνόμαστε όλοι καλά, είναι δύσκολο να σκοράρει κάποιος απέναντί μας. Έχουμε επίσης και κάποιους επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση. Έτσι ακόμη και αν δεν παίζουμε καλά, μπορεί κάποιος να σκοράρει και σε συνδυασμό με την άμυνα μας , στο τέλος κερδίζουμε, γι’ αυτό πολλές φορές νικήσαμε με 1-0».

Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα:

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, νοιάζεται ο ένας για τον άλλον, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξεκινούν όλα από εκεί, αν έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, μετά στο γήπεδο, θα έχουμε το ίδιο».

Για την απόφαση του να ανανεώσει με τον Άρη, μέχρι το 2024:

«Μετά από δύο χρόνια στον Άρη, είναι σαν το σπίτι μου, με αυτόν τον τρόπο μπορώ να το περιγράψω. Έτσι αισθάνομαι στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη, Κάθε φορά που έρχομαι να παίξω στο «Βικελίδης», αισθάνομαι σαν να παίζω στην αυλή του σπιτιού μου στον Σαο Πάολο. Μου αρέσει εδώ, είναι ωραίο να παίζεις και να αισθάνεσαι άνετα, γι’ αυτό υπέγραψα για ακόμη τρία χρόνια στον Άρη. Είμαι χαρούμενος εδώ, δεν έχω για τίποτα παράπονο. Ελπίζω και στα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτό και να έρθουν καλά πράγματα για την ομάδα.

Όταν μιλάμε για ανανέωση για διάστημα τριών ετών, είναι δύσκολο να πάρει απόφαση γιατί ακριβώς μιλάμε για τρία χρόνια. Αλλά όπως είπα μου αρέσει εδώ, και στη γυναίκα μου το ίδιο, αλλά και στους γονείς μου, τους άρεσε εδώ όταν είχαν έρθει να με επισκεφτούν. Ο κόσμος, το επιτελείο, ο πρόεδρος με σέβονται, οπότε όταν τα βάζεις όλα κάτω είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Τα επόμενα τρία χρόνια είναι μεγάλο διάστημα, οπότε οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να με «ανεχτούν», αλλά είμαι χαρούμενος με την απόφαση μου. Ελπίζω μετά να υπογράψω και για άλλα χρόνια… Ακούς κ.Καρυπίδη; (γέλια)».

Για τη φετινή και την περσινή αγωνιστική περίοδο:

«Αν συγκρίνω την περσινή, με τη φετινή χρονιά έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε λοιπόν με αυτήν την νοοτροπία και έτσι όπως κάνουμε μέχρι τώρα κάποια πράγματα, πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, να περάσουμε στους ομίλους στην Ευρώπη. Νομίζω ότι έρχονται μεγάλα πράγματα, είναι μπροστά μας, απλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Για την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους:

«Έπαιξα σε παιχνίδια με ωραία ατμόσφαιρα, αλλά την τελευταία σεζόν παίζουμε χωρίς φιλάθλους και είναι μεγάλη διαφορά. Κάθε φορά που παίζουμε στο Βικελίδης, λέω πάντα στους πιο νέους, ότι εύχομαι σήμερα να είχαμε τους φίλους μας, γιατί μας δίνουν δύναμη. Επίσης όταν τους βλέπει ο αντίπαλος, είναι ένα «φόβητρο», είναι διαφορετικά χωρίς αυτούς. Αν παίζουμε έτσι χωρίς αυτούς, πόσο μάλλον όταν θα είναι μαζί μας στο γήπεδο. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είναι κοντά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα