Η θέση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ

Η θέση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ

Gazzetta team
Η θέση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως ούτε η Κυβέρνηση ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχουν κάποια σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης της ΑΕΚ.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση μέσα στην οποία καταφέρεται εναντίον της Κυβέρνησης και του Υφυπουργού Αθλητισμού για την υπόθεση της ΑΕΚ και την εισήγηση που υπάρχει για πιθανή τιμωρία της ΠΑΕ και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το Υφυπουργείο από τη μεριά του πήρε θέση στην ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ τονίζοντας πως ούτε η Κυβέρνηση ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δεν σχετίζονται με καμία τέτοια υπόθεση.

«Με σεβασμό στην ποδοσφαιρική ιστορία και στην προσφορά των παλαιμάχων της ΑΕΚ, τονίζεται ακόμη μια φορά ότι η Κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού ουδεμία σχέση έχουν (και δεν θα μπορούσαν να έχουν) με τη διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης από τους τακτικούς Δικαστές στις Πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ», υπογράμμιζαν χαρακτηριστικά από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED