Ανάλυση φάσεων του Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπήρχε πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, σωστά δόθηκε στον ΟΦΗ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση φάσεων του Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπήρχε πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, σωστά δόθηκε στον ΟΦΗ» (vid)

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής με ένα video 4 λεπτών στάθηκε σε τέσσερις φάσεις των αγώνων των play offs και play out, επισημαίνοντας πως ορθώς δόθηκε πέναλτι στον ΟΦΗ και σωστά δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην αναφορά του στάθηκε στα εξής ματς:
  • ΟΦΗ - ΠΑΣ: Είναι η φάση με το χέρι του Κάργα για πέναλτι που δόθηκε μετά από τη συμβολή του VAR. Η ΚΕΔ συμφωνεί πως πρόκειται για παράβαση.
  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Για χέρι - πέναλτι του Ντάγκλας Αουγκούστο και εάν υπήρχε ή όχι παράβαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί με διαιτητή και VAR ότι δεν ήταν πέναλτι.
  • Ατρόμητος - ΠΑΣ: Η αναφορά είναι πως λανθασμένα ο βοηθός διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ στο γκολ του Ατρόμητου. Το VAR το διόρθωσε.
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ίδιο ακριβώς σχόλιο για τη φάση του 1-5 για την ΑΕΚ. Ένα γκολ που αρχικά δεν μέτρησε ως οφσάιντ αλλά μετά με τη συνδρομή του VAR επικυρώθηκε το 1-5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα