ΑΕΚ: Ο εκνευρισμός του Μελισσανίδη για το περιστατικό με τους οπαδούς!

ΑΕΚ: Ο εκνευρισμός του Μελισσανίδη για το περιστατικό με τους οπαδούς!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο εκνευρισμός του Μελισσανίδη για το περιστατικό με τους οπαδούς!

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν έξαλλος και σήμερα για το περιστατικό με την είσοδο των οπαδών μπροστά από τη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ανέλαβε την ευθύνη ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε το μεσημέρι με σκληρά λόγια στους παίκτες για την εικόνα τους και τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Πέρα από αυτό όμως, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν έξαλλος και για το περιστατικό με την είσοδο των οπαδών στο τέλος, όταν σταμάτησαν τους παίκτες της Ένωσης μπροστά στη φυσούνα για να τους τα πουν σε αυστηρό ύφος για τη βαριά ήττα στο ντέρμπι.

Στο αφεντικό της ΑΕΚ δεν άρεσε καθόλου αυτή η εικόνα από την πρώτη στιγμή. Ο Μελισσανίδης ήταν φανερά εκνευρισμένος για το πως βρέθηκαν οι οπαδοί στο συγκεκριμένο σημείο. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας μάλιστα μιλούσε με όλους όσους μπορεί να έχουν σχέση με το συμβάν αλλά και με τους συνεργάτες του για να καταλήξει στο ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Μάλιστα στην ομιλία του προς τους παίκτες αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτο» και «απαράδεκτο», υπογραμμίζοντας πως «στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν».

Σε εκείνο το σημείο την ευθύνη ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον Μελισσανίδη του μετέφερε ότι τη στιγμή που οι οπαδοί τους φώναζαν «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», οι ίδιοι οι παίκτες τους είπαν να έρθουν δύο οπαδοί προκειμένου να μιλήσουν, να αποφορτιστεί το κλίμα και στη συνέχεια να πάνε στα αποδυτήρια. «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επανέλαβε ο Μελισσανίδης, επιμένοντας πως ό,τι συνέβη ήταν κακό για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα