Μαρτίνς για τον Μασούρα: «Η διαφορά του είναι ότι σκοράρει περισσότερο και έτσι ανεβάζει την αξία του» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς για τον Μασούρα: «Η διαφορά του είναι ότι σκοράρει περισσότερο και έτσι ανεβάζει την αξία του» (vid)

bet365

Περιχαρής ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το 1-5 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, τον Μασούρα και τα 152 ματς του στον πάγκο των Πειραιωτών που συνιστά ρεκόρ καριέρας σε αγώνες σε ένα club.
Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA μετά το 1-5 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για:
Τη νίκη και το σκορ: Ναι φυσικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία των δύο ομάδων. Για εμάς πήγαν όλα καλά αλλά για τον αντίπαλο όχι. Πραγματικά πότε είναι μέσα ο Ματιέ, πότε ο Φορτούνης και πότε ο Λαζάρ. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και είναι και χάρις στην πολύ καλή δουλειά που κάνουμε.
Τον Μασούρα: Πραγματικά η διαφορά είναι ότι βάζει γκολ κάτι που έλλειπε από τον Μασούρα. Ο ίδιος είναι πολύ πιο καλός από πριν. Και πριν ήταν σταθερός και καλός απλά τώρα σκοράρει περισσότερο και ανεβάζει την αξία του.
Τα 152 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού και τον ύμνο του: Δεν το ήξερα (εννοούσε συγκεκριμένη φράση). Πραγματικά είναι μεγάλη τιμή. Πραγματικά είναι ένας τεράστιος ύμνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα