Βιγιαφάνιες: «Είχα μελετήσει την κίνηση του Πασχαλάκη στα φάουλ»! (vid)

Βιγιαφάνιες: «Είχα μελετήσει την κίνηση του Πασχαλάκη στα φάουλ»! (vid)

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: «Είχα μελετήσει την κίνηση του Πασχαλάκη στα φάουλ»! (vid)

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός χαφ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είχε... διαβάσει την κίνηση του Πασχαλάκη στο γκολ του: "Πάντα πριν τους αγώνες βλέπουμε βίντεο με τις αντίπαλες ομάδες και ήταν κάτι που είχαμε μελετήσει. Είχαμε δει ότι ακριβώς πριν τις εκτελέσεις φάουλ ο Πασχαλάκης κάνει ένα βήμα. Γι αυτό είπα στον Ιωαννίδη να βρεθεί μπροστά του για να εμποδίσει το οπτικό του πεδίο. Ήταν και θέμα τύχης. Πιστεύω ότι πιο πολύ ήταν ένα έξυπνο γκολ".

Για την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι η ομάδα μας παίζει καλά. Κάνουμε καλή δουλειά και αμυντικά και επιθετικά. Η άμυνα μας είναι συμπαγής και αυτό ίσως να μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό ίσως να μας έλειπε κόντρα στον Αστέρα. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα όπου είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να έχουμε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την επιθυμία να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδος: "Καταρχήν θα πω ότι θα είναι μεγάλη περηφάνια. Σε αυτή την περίπτωση θα αισθανθώ πολύ περήφανος και εγώ και οι συγγενείς μου, αλλά και ο παππούς μου που μπορεί να μην βρίσκεται εν ζωή, αλλά από εκεί προέρχονται οι ελληνικές ρίζες μου. Θέλω να πω στη γυναίκα μου ότι σε λίγο θα είμαι εκεί να γιορτάσουμε το Πάσχα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα