Μπρούμα: «Ο Μαρτίνς με έπεισε να έρθω στον Ολυμπιακό, όλοι τον αγαπούν»

Μπρούμα: «Ο Μαρτίνς με έπεισε να έρθω στον Ολυμπιακό, όλοι τον αγαπούν»

Gazzetta team
Μπρούμα: «Ο Μαρτίνς με έπεισε να έρθω στον Ολυμπιακό, όλοι τον αγαπούν»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μπρούμα για τον προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός ο οποίος τον έπεισε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt», για το παρασκήνιο της μετακίνησής του στους Πειραιώτες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μεταξύ άλλων, ο 26χρονος άσος αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Άρσεναλ, τους στόχους που έχει θέσει με την ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως «κολλητός» του είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, δηλώνοντας παράλληλα πως δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη σεζόν του στον Ολυμπιακό:

«Ναι, είναι η καλύτερη σεζόν μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό ήθελα να συμβεί με τον δανεισμό μου. Ήθελα έναν προπονητή να με εμπιστευτεί και είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανα. Έχω ποδόσφαιρο ακόμα μέσα μου και ήθελα να έχω χρόνο συμμετοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη του».

Για το πώς τον έπεισε ο Μαρτίνς:

«Ήμουν στο Αϊντχόφεν όταν ο Πέδρο μου έστειλε μήνυμα. Τελείωσε ο αγώνας που είχα, διάβασα το μήνυμα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα πως θεωρώ ότι είναι δύσκολο να με αφήσει η Αϊντχόφεν. Εκείνος με έπεισε λέγοντάς μου ότι θα είναι καλό για εμένα να πάω στον Ολυμπιακό και πως όλα θα είναι καλά. Σκέφτηκα όσα είπαμε για μία εβδομάδα. Αποφάσισα την τελευταία στιγμή και το είπα στην Αϊντχόφεν. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το αποδέχτηκαν. Πήρα τον Πέδρο Μαρτίνς και του είπα τα καλά νέα. Με βοήθησε αρκετά σε μία περίοδο που το είχα ανάγκη».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πορτογάλος προπονητής:

«Ναι, είναι αλήθεια. Πιστεύω ότι αρέσω ως παίκτης στον Πέδρο. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Θέλω να βοηθήσω, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και όλοι τον αγαπούν εδώ. Συμπεριφέρεται καλά στους παίκτες και έχει την ομάδα ενωμένη».

Για το αν αγωνίζεται περισσότερο δεξιά ή αριστερά:

«Περισσότερο παίζω δεξιά και ειλικρινά δεν μου αρέσει. Έπρεπε να το συνηθίσω γιατί τα τελευταία χρόνια έπαιζα αριστερά, αλλά πηγαίνει καλά μέχρι τώρα».

Για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει ως δανεικός από την Αϊντχόφεν:

«Δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα στην Αϊντχόφεν, αλλά ήθελα να παίζω περισσότερο. Ο προπονητής της Αϊντχόφεν υπολόγιζε σε μένα. Πέρα από τον τρόπο που με έπεισε ο Πέδρο Μαρτίνς, μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε και ήθελα να ζυγίσω αυτήν την ευκαιρία. Δεν ήταν άσχημα στην Ολλανδία».

Για τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ:

«Μας κόστισε, είναι αλήθεια. Πρακτικά έχουμε κατακτήσει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Στο Europa League δεν ήμασταν τυχεροί. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, δημιουργήσαμε προβλήματα σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ. Αγωνίζομαι είτε στο Champions League είτε στο Europa League κάθε χρόνο και αυτό μου δίνει κίνητρο».

Για την πορτογαλική παροικία στον Ολυμπιακό:

«Τους γνώριζα όλους εδώ και χρόνια. Με τον Ζοζέ Σα και τον Ρούμπεν Σεμέδο γνωριζόμαστε από την Εθνική ομάδα, ενώ με τον Ρούμπεν ήμασταν μαζί από τη Σπόρτινγκ. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ένας ήσυχος τύπος. Ο Σα ζει στον κόσμο του. Μπορεί να μην μιλάει σε κανέναν και να μισοκοιμάται. Τότε του μιλάμε και τον ξυπνάμε. Ο Σεμέδο είναι ο πιο παιχνιδιάρης από όλους».

Για το αν ο Σεμέδο είναι ο πιο κοντινός του συμπαίκτης:

«Ναι, με αυτόν περνάω περισσότερο χρόνο. Μερικές φορές έρχεται σπίτι, βλέπουμε τηλεόραση και παίζουμε Uno».

Για το σχέδια του στο άμεσο μέλλον:

«Να παίξω και σε άλλα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αϊντχόφεν και πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα πάω πίσω ή όχι. Φυσικά, θέλω να δω το όνομά μου στις κλήσεις για το EURO».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα