Ρις Νέλσον όπως Τζόελ Κάμπελ: Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που έχει... σκανάρει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός (vids)

Ρις Νέλσον όπως Τζόελ Κάμπελ: Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που έχει... σκανάρει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρις Νέλσον όπως Τζόελ Κάμπελ: Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που έχει... σκανάρει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα αναζητά ευκαιρίες σε μεγάλες αγορές και ο Ρις Νέλσον στα 21 του είναι μία αξιόλογη περίπτωση που έχει ξεχωρίσει καιρό τώρα και που θυμίζει το story με τον Κοσταρικανό Κάμπελ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στα 21 του χρόνια ο Νέλσον ήταν μία περίπτωση μεσοεπιθετικού με την οποία είχε καταπιαστεί ο Ολυμπιακός. Παρότι τον περασμένο Γενάρη βρέθηκε αρκετά κοντά στο να πάρει τον παίκτη δανεικό από την Άρσεναλ η υπόθεση αυτή δεν... περπάτησε και ο Νέλσον έμεινε εκεί.
Ο Ρις Νέλσον γενικότερα δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ. Ένας ταλαντούχος παίκτης που κυρίως είναι ακραίος (εξτρέμ) και διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας. Ο παίκτης με συμβόλαιο έως το 2023 φέτος έχει 15 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ αλλά τα 6 ματς του από αυτά είναι στην Premier League 2.
Κοιτάζοντας τον Νέλσον, το οποίο έχει... σκανάρει για τα καλά ο Ολυμπιακός και πιθανώς να τον απασχολεί ξανά, φέρνουμε στο μυαλό μας την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ. Του Κοσταρικανού που είχε κάνει φοβερή σεζόν στο Λιμάνι προερχόμενος ως δανεικός από την Άρσεναλ όμως μετά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει ο πειραϊκός σύλλογος. Ένας Κάμπελ με 43 αγώνες στον Ολυμπιακό και 11 γκολ και 11 ασίστ. Και όταν είχε κλείσει στους ερυθρόλευκους το 2013 ήταν 21 ετών.
Ο Ρις Νέλσον στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ έχει 47 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ. Οι Gunners από την πλευρά τους θα ήθελαν να πάει κάπου και να πάρει περισσότερα παιχνίδια. Και γενικότερα είναι μία ελπιδοφόρα και αξιοπρόσεκτη περίπτωση, που εφόσον βρει παραπάνω χρόνο σε μία ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για έναν παίκτη για τον οποίο το τελευταίο διήμερο τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια των Πειραιωτών να τον κλείσει ως δανεικό (και που στο διάστημα του δανεισμού του στη Χόφενχαϊμ είχε 29 αγώνες με 7 γκολ και 1 ασίστ). Δείτε πιο κάτω σε δράση τον Νέλσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα