Ο Ντουρμισάι ήταν, για όσο έπαιζε, «μέσα» σε όλες τις φάσεις της ΑΕΛ στη Ριζούπολη (vid, pics)

Ο Ντουρμισάι ήταν, για όσο έπαιζε, «μέσα» σε όλες τις φάσεις της ΑΕΛ στη Ριζούπολη (vid, pics)

Gazzetta team
Ο Ντουρμισάι ήταν, για όσο έπαιζε, «μέσα» σε όλες τις φάσεις της ΑΕΛ στη Ριζούπολη (vid, pics)

bet365

Ο 25χρονος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που αποτυπώθηκε στην τελευταία του, πριν τη διακοπή, εμφάνιση με τη «βυσσινί» φανέλα

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για την ΑΕΛ το σημερινό (4/3) ματς με τον Παναιτωλικό και οι «βυσσινί» θα έχουν τον Φιόριν Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσής τους.

Ο 25χρονος επιθετικός έδειχνε πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση πριν την τελευταία διακοπή και σε διάστημα 15 ημερών σημείωσε 3 γκολ (2 με ΟΦΗ, 1 με Απόλλων Σμύρνης).
Στη Ριζούπολη μάλιστα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των «βυσσινί» (κέρδισαν 2-0) και μάλιστα μέχρι το 78' που αντικαταστάθηκε ήταν «μέσα» και στις 6 φάσεις (μικρές/μεγάλες) που είχε η ομάδα του στο ματς.
Ας τις θυμηθούμε...
Κεφαλιά του στο 35', έδιωξε με τα πόδια ο Βέρχουλστ.
Σουτ του στο 44', η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Σουτ άουτ του Κολομπίνο στο 57' από καλή θέση, όταν ο Ακούνια έκλεψε την μπάλα από τον Ντομίνγκες και εκείνος έπαιξε γρήγορα για τον Ουρουγουανό που «έστρωσε» στον συμπατριώτη του.
Νέο σουτ του Κολομπίνο, ύστερα από δικό του «στρώσιμο» έξω από τα καρέ των γηπεδούχων.
Σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς που μπλόκαρε ο Βέρχουλστ στο 64', ύστερα από πάσα/τακουνάκι του Ντουρμισάι.
Στο 0-1 του ίδιου στο 67' συμμετείχε και στη «δημιουργία» του γκολ, καθώς έπαιξε κάθετα για τον Κολομπίνο που του έκανε την ασίστ.
Ετσι «απουσίαζε» μόνο από το δοκάρι του Ακούνια και το δεύτερο γκολ του Νούνιτς, καθώς έγιναν στο 89' και το 90'+6' αντίστοιχα που εκείνος ήταν στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα