«Σκάουτ της ΑΕΚ τσέκαρε τον Πέρετζ στο Ισραήλ - Σκωτία»

«Σκάουτ της ΑΕΚ τσέκαρε τον Πέρετζ στο Ισραήλ - Σκωτία»

Gazzetta team
«Σκάουτ της ΑΕΚ τσέκαρε τον Πέρετζ στο Ισραήλ - Σκωτία»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ, άνθρωπος της ΑΕΚ βρέθηκε στο παιχνίδι με τη Σκωτία για να δει από κοντά τον μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί είχαν αποκαλύψει ότι η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον 25χρονο μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντορ Πέρετζ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πέρετζ αγωνίστηκε στο χθεσινό 1-1 του Ισραήλ με τη Σκωτία, σκοράροντας μάλιστα και ένα καταπληκτικό τέρμα, τη στιγμή που το μέλλον του παραμένει ανοικτό.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet, σκάουτ της ΑΕΚ βρέθηκε χθες στην αναμέτρηση του Ισραήλ με τη Σκωτία για να παρακολουθήσει τον Πέρετζ, αν και όπως τονίζει το ρεπορτάζ ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το γερμανικό σάιτ Sport1, και η Βέρντερ Βρέμης είχε στείλει άνθρωπο στο ίδιο ματς για να παρακολουθήσει τον Πέρετζ, τον οποίο έχει στη λίστα της η γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο Πέρετζ έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές 420.000 ευρώ, περιμένοντας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες την τελική πρόταση από τη Μακάμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα