Βόλος: Ανανέωσε ο Τσοκάνης για δύο ακόμη χρόνια

Βόλος: Ανανέωσε ο Τσοκάνης για δύο ακόμη χρόνια

Gazzetta team
Βόλος: Ανανέωσε ο Τσοκάνης για δύο ακόμη χρόνια

bet365

Ο Τάσος Τσοκάνης έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2023.

Ο Τσοκάνης αποτελεί σημαντικό γρανάζι στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Βόλου. Ο 29χρονος μέσος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε νωρίτερα μέσα στη σεζόν από ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο συνέβαλε σημαντικά στην καλή σεζόν που πραγματοποιεί η ομάδα της Μαγνησίας με την παρουσία του στη μεσαία της γραμμή.

Το συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την επέκτασή του. Ο Τσοκάνης έβαλε την υπογραφή του για ακόμα δύο χρόνια και θα παραμείνει κάτοικος Βόλου ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Τσοκάνης αγωνίζεται στον Βόλο από το καλοκαίρι του 2019, όταν είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές ως τώρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ συνολικά με τον Βόλο έχει 53 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Τάσο Τσοκάνης για δύο ακόμη χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα