Κενές: «Η επετειακή φανέλα έγινε sold out σε πέντε ώρες, τη στείλαμε μέχρι και το Χονγκ Κονγκ»

Gazzetta team
Κενές: «Η επετειακή φανέλα έγινε sold out σε πέντε ώρες, τη στείλαμε μέχρι και το Χονγκ Κονγκ»

bet365

Για την επετειακή εμφάνιση που... ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες από την παρουσίασή της, μίλησε ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Δημήτρης Κενές, ενώ τόνισε ότι η εν λόγω φανέλα ταξίδεψε ως το Χογνκ Κονγκ!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κενέ στο arcadia938:

Για την επετειακή φανέλα:

"Η επετειακή φανέλα έγινε sold out μέσα σε 5 ώρες. Αναπάντεχη αποδοχή. Φτάσαμε να έχουμε αιτήματα από την Γερμανία, το Βέλγιο την Γαλλία και φυσικά από την Αμερική από τον απόδημο ελληνισμό. Έχουμε στείλει φανέλα μέχρι και στο Χονγκ-Κονγκ. Αυτό εξηγεί και το sold out που έγινε μέσα σε 5 ώρες".

Για όσους δεν προλάβαν:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είμαστε σε συνεννόηση και με τον ΑΠΟΕΛ και με την MACRON. Εχουμε αργότερα ένα τηλεφωνικό ραντεβού για να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα, ένα ενάμιση μήνα, να έχουμε ένα αρκετό καλό απόθεμα".

Για τις σχέσεις του ΑΣΤΕΡΑ με τον ΑΠΟΕΛ:

"Αυτές οι σχέσεις ξεκίνησαν από ένα φιλικό στην Κύπρο, πριν από αρκετά χρόνια. Μετά η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούμε με τον ΑΠΟΕΛ στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Κι από εκείνη τη στιγμή έχουμε χτίσει μια ισχυρή σχέση. Από την πρώτη στιγμή με τον Γιώργο Λυκούρη, προσπαθούσαμε να βρούμε να κάνουμε κάτι που θα μας ενώσει. Γιατί ως γνωστών οι Αρκάδες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Κύπρου. Προσπαθούσαμε να βρούμε τι θα είναι αυτό που θα ενώσει τον Αστέρα με τον ΑΠΟΕΛ. Το καταφέραμε μέσω της επετειακής εμφάνισης, για τα 200 χρόνια επανάστασης κι έχουμε στο πρόγραμμα μας, πανδημίας επιτρέποντος, τον Σεπτέμβρη για την επέτειο της Άλωσης της Τρίπολης, να προγραμματιστεί ένας φιλικός αγώνας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με την συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η πανδημία".

Για τη φιλοσοφία της ομάδας:

"Για όλα αυτά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την MACRON που μας δίνει τη δυνατότητα ό,τι ιδέα έχουμε να υλοποιείται και δεύτερο και κυριότερο τον γραφίστα μας, τον Γιάννη Γούβαλη, ο οποίος υλοποιεί αυτά που εμείς φανταζόμαστε. Γιατί αυτό που είδατε χθες είναι υλοποίηση δική του και της εταιρείας του, RedPanda και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό".

Για το αν περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις στο μέλλον:

"Οι επόμενες φανέλες θα τιμήσουν τα 90 χρόνια και τα γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ. Η εντός έδρας εμφάνιση θα είναι το πιστό αντίγραφο της πρώτης εμφάνισης του ΑΣΤΕΡΑ και η δεύτερη, εκτός έδρας εμφάνιση, θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην εσωτερική ραφή.

Και οι δύο εμφανίσεις θα έχουν ένα ιδιαίτερο λογότυπο σχεδιασμένο για τα 90 χρόνια στο μανίκι και όπως είπα, έχουμε ήδη συνεννοηθεί για ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ερχονται αρκετές δράσεις".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα