ΠΑΟΚ: Για άλλη μια μέρα έμειναν εκτός Βιεϊρίνια και Καγκάβα

ΠΑΟΚ: Για άλλη μια μέρα έμειναν εκτός Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Για άλλη μια μέρα έμειναν εκτός Βιεϊρίνια και Καγκάβα

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Σίντζι Καγκάβα παρέμειναν για άλλη μια μέρα εκτός προπονήσεων συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Η διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων δίνει την ευκαιρία στους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δουλέψουν δίχως πίεση μέχρι να ξεπεράσουν οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Μετά την απαραίτητη επανένταξη σε φουλ ρυθμούς, η Παρασκευή (26.03) ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη διάρκεια καθώς για το Σάββατο (27.03) είναι προγραμματισμένο οικογενειακό φιλικό με τη συμμετοχή και ποδοσφαιριστών από την Κ19

.Η προπόνηση ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, συνεχίστηκε με ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής μπάλας κι ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και δούλεψε μόνος του.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα