ΠΑΟΚ: Η Τούμπα φωταγωγείται στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

ΠΑΟΚ: Η Τούμπα φωταγωγείται στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

ΠΑΟΚ: Η Τούμπα φωταγωγείται στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

bet365

Με απόφαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ το γήπεδο της Τούμπας θα φωταγωγηθεί από τις 18:21 έως 20:21 το απόγευμα της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Μετά την κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αφιερώσει την τρίτη εμφάνιση της ομάδας στα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας, έρχεται ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να συμμετέχει κι αυτός από την πλευρά του στον εορτασμό φωτίζοντας το γήπεδο της Τούμπας στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη (ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΑ) τιμώντας τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επαναστάσεως 1821-2021 αποφάσισε να προβεί στην συμβολική πλήρη φωταγώγηση του ιστορικού Γηπέδου της Τούμπας από τις 18:21 έως 20:21 (που προσιδιάζει τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης) το απόγευμα της 25ης Μαρτίου 2021.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα