Άρης: Ο Σάσα, η Καϊσερισπορ και το ενδιαφέρον από Ελλάδα

Άρης: Ο Σάσα, η Καϊσερισπορ και το ενδιαφέρον από Ελλάδα

Άρης: Ο Σάσα, η Καϊσερισπορ και το ενδιαφέρον από Ελλάδα

bet365

Άρης και Λούκας Σάσα ενώθηκαν με τα… δεσμά του γάμου αλλά πριν επικυρώσουν τη συμφωνία τους με την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου προηγήθηκαν πυρετώδεις συζητήσεις καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν στη μεταγραφική λίστα της Καϊσέρισπορ αλλά και ακόμη μία μεγάλης ελληνικής ομάδας.

Κρίνοντας από τη χρονική διάρκεια των συζητήσεων του Άρη με τον Βραζιλιάνο μέσο – με αφετηρία την πρώτη επαφή τον Ιούλιο του 2020 – αυτή η υπόθεση απέκτησε τη μορφή «σαπουνόπερας» πριν οι δύο πλευρές καταλήξουν στην υπογραφή συμβολαίου. Μάλιστα, στη διάρκεια παρουσιάστηκαν δυσκολίες καθώς με την αγωνιστική χρονιά που πραγματοποιεί ο 31χρονος μέσος ήταν λογικό να προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. «Δεν είμαι ο ατζέντης του Σάσα, αλλά ο καλύτερός του φίλος στην Ελλάδα. Τώρα μπορώ να σας πω ότι δούλεψα επί δύο περιπτώσεων ομάδων οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Σάσα. Η μία ομάδα είναι η Καϊσέρισπορ η οποία είχε ζητήσει από τον Σάσα να της δώσει χρόνο γιατί δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στο Πρωτάθλημα. Υπήρχε ενδιαφέρον και από μια άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, δεν θέλω να πω ποια είναι αλλά κι αυτή είχε ζητήσει χρόνο ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει τα εσωτερικά της», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν ατζέντης, Τάι, στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και συμπλήρωσε

«Ως φίλος, είπα στον Σάσα ότι θα πρέπει να μείνει στον Άρη κι αυτό ήθελε να κάνει γιατί νιώθει δεμένος με την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη. Απολαμβάνει το γεγονός ότι νιώθει σημαντικός στον Άρη. Στο μυαλό του ήταν να παραμείνει στον Άρη για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και από τη στιγμή που του προτάθηκε συμβόλαιο διάρκεια τριών χρόνων, πολύ σωστά έπραξε και το δέχθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα