ΠΑΟΚ: Γιουβέντους-Αγιαξ σκανάρουν τον Κούτσια!

ΠΑΟΚ: Γιουβέντους-Αγιαξ σκανάρουν τον Κούτσια!

bet365

Ιταλική ιστοσελίδα κάνει ειδική αναφορά στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, βάζοντας στο… κόλπο τη Γιουβέντους και τον Άγιαξ που έχουν «σκάναρει» τον 17χρονο Γιώργο Κούτσια.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Κούτσια, η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.it» βλέπουν μια εξαιρετική προοπτική για τη Γιουβέντους, ενώ ταυτόχρονο βάζουν ς στο κόλπο και τον Άγιαξ.

«Ο νεαρός Κούτσιας του ΠΑΟΚ φαντάζει μια πρόκληση για Γιουβέντους και Άγιαξ», αναφέρεται στο κείμενο με την παρουσίαση του νεαρού επιθετικού, επισημαίνοντας πως οι «μπιανκονέρι» έχουν κατά νου την περίπτωση του, καθώς επιθυμούν να ενισχύουν και να τονώσουν με νέο… αίμα την ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει συμφωνία μέχρι το 2023, με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, αλλά και συγκεκριμένους όρους συμμετοχής, ενώ όπως τονίζεται στο δημοσίευμα με 4.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν είναι απαγορευτικό, μπορεί να αποκτηθεί από τη Γιουβέντους ή τον Άγιαξ.

Οι Ιταλοί στέκονται ιδιαιτέρως σε μια πιθανή «εμπλοκή» του «Αίαντα», σημειώνοντας πως έχουν παράδοση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσαν να μπουν δυνατά στο κόλπο διεκδίκησης του, ενώ είναι γνωστό πως πριν από την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον «Δικέφαλο» υπήρξαν συζητήσεις με την Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα