Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ήταν πρώτος σε κλεψίματα στο ματς με τον Άρη μαζί με τον Σωκράτη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ήταν πρώτος σε κλεψίματα στο ματς με τον Άρη μαζί με τον Σωκράτη (pics)

bet365

Ο έμπειρος στράικερ του Ολυμπιακού είχε ένα τρομερό στατιστικό στο παιχνίδι των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Άρη, που αφορά στις αμυντικές του επιδόσεις.

Build A Bet στο Γαλλία - Ουκρανία. Ένας αγώνας – πολλές αγορές –ένα στοίχημα. |21+

Η εικόνα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, παρότι δεν σκόραρε (αλλά είχε συμμετοχή στη φάση του 1-0 του Μασούρα) ήταν πολύ καλή. Ο Γαλλομαροκινός στράικερ έδωσε σκληρές μάχες, έτρεξε πολύ και βοήθησε και αμυντικά και τακτικά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Super League ο Ελ Αραμπί είχε τα περισσότερα κλεψίματα μετά τα 9 του Σα στο ματς. Μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είχαν από 5 τον αριθμό.
Ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα στο Φάληρο. Από πλευράς συνόλου πάντως σε καταγραφή 22 αγώνων ο Σεμέδο είναι πρώτος με 54 κλεψίματα ενώ σε 23 ματς ο Ελ Αραμπί έχει 17 κλεψίματα. Αυτό το αμυντικό στοιχείο πάντως για το Ολυμπιακός - Άρης δείχνει πολλά για την πολυεπίπεδη αγωνιστική προσφορά του έμπειρου φορ στον πειραϊκό σύλλογο. Συνολικά στον αγώνα πάντως ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω κλεψίματα από τον Άρη: 36 έναντι 22.
Είναι πάντως ένας Ελ Αραμπί που και φέτος σπάει όλα τα... κοντέρ. Ένας παίκτης που παρότι είναι 34 ετών έχει φέτος μία χρονιά με 37 εμφανίσεις, 23 γκολ και 2 ασίστ. Πέρυσι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό είχε σεζόν με 51 ματς, 27 γκολ και 8 ασίστ.
- Τα stats είναι από το επίσημο site της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα