Καμπετσής: Υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Καμπετσής: Υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Καμπετσής: Υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

bet365

Την συμφωνία που έχει πετύχει με τον σύλλογο εδώ και αρκετό καιρό θα υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας ο Αργύρης Καμπετσής ώστε να επεκτείνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας επιθετικός που πήρε τις ευκαιρίες του από τον Λάζλο Μπόλονι και τις περισσότερες εξ αυτών προσπάθησε να τις αξιοποιήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου κόουτς, έχει συμφωνήσει από τις αρχές του Φλεβάρη με την ομάδα.

Δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο, ίσως αυτό να τελειώσει εντός της ημέρας.

Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει ραντεβού των δύο εμπλεκόμενων πλευρών και φαίνεται ότι το θέμα θα οριστικοποιηθεί με υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα