Παναθηναϊκός: Χουάνκαρ για Μακέντα, όπως... Σπυρόπουλος για Σισέ! (vids)

Παναθηναϊκός: Χουάνκαρ για Μακέντα, όπως... Σπυρόπουλος για Σισέ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Χουάνκαρ για Μακέντα, όπως... Σπυρόπουλος για Σισέ! (vids)

bet365

Συνεργασία δυο συγκεκριμένων παικτών με αποτέλεσμα το γκολ, σε διάστημα δυο λεπτών όπως έγινε στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός έχει επιδείξει στην Λάρισα, πριν από μια 10ετία!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στο «Θ.Κολοκοτρώνης» το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χουάνκαρ κατάφερε να «σερβίρει» δυο γκολ στον Φεντερίκο Μακέντα στο 58ο και το 59ο λεπτό για να πάρει ο Παναθηναϊκός προβάδισμα δύο τερμάτων και να τα γκρεμίσει όλα στο φινάλε, μένοντας στο 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός φουλ μπακ ετοίμασε το πρώτο γκολ από δεξιά με το αριστερό πόδι στέλνοντας... συστημένη μπαλιά προς τον Ιταλό, ενώ στο δεύτερο έκανε πάσα από αριστερά στην περιοχή για να βγει ο Μακέντα απέναντι από τον Παπαδόπουλο να πλασάρει εύστοχα.

Στην Λάρισα, την σεζόν 2009-2010, με το «τριφύλλι» στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς ν' αναδεικνύεται για τελευταία φορά μέχρι και σήμερα ο απόλυτος κυρίαρχος του πρωταθλήματος, ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε σκοράρει σε δυο λεπτά από ασίστ του ίδιου παίκτη!

Με δυο γεμίσματα από αριστερά από τον Νίκο Σπυρόπουλο τότε, στο 45' και το 46', ο παλαίμαχος Γάλλος σούπερ σταρ είχε κάνει το 2-0, για να έρθει το τελικό 3-0 του Παναθηναϊκού από τον Νίνη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα