Παπαδόπουλος: «Ξέσπασα γιατί μας προκάλεσαν μετά το 0-2»

Δημήτρης Σαμόλης
Παπαδόπουλος: «Ξέσπασα γιατί μας προκάλεσαν μετά το 0-2»

bet365

Ο γκολκίπερ του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, εξήγησε γιατί αντέδρασε τόσο έντονα μετά το γκολ του στο 90'+7', με το οποίο ισοφαρίστηκε σε 2-2 ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκλεψε τις εντυπώσεις στο 2-2 του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των play off στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο γκολκίπερ των Αρκάδων με γκολ στο 90'+7' έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ξέσπασε απευθυνόμενος στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Το βράδυ της Κυριακής (21/3) φιλοξενήθηκε στο OPEN και όταν ρωτήθηκε για την τόσο έντονη αντίδρασή του, απάντησε: «Μετά το 0-2 έπεσαν στην αντίληψή μου κάποιες προκλήσεις προς τους συμπαίκτες μου και γι' αυτό εκτονώθηκα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει βεντέτα του με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τον Ιανουάριο του 2018 υπήρξε επεισόδιό του στη Λεωφόρο, απάντησε: «Καμία βεντέτα. Σέβομαι απεριόριστα τον Παναθηναϊκό. Είμαι άνθρωπος που εξωτερικεύει τα αισθήματά του. Και τότε το επεισόδιο που είχε γίνει, δεν είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό, αλλά με αυτόν που με έβρισε».

Για όσα έγιναν με τον Σωκράτη Διούδη, σημείωσε: «Δεν θέλω να δώσω έκταση στο επεισόδιο. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως τερματοφύλακα. Έχουμε συνυπάρξει στον Πανιώνιο, είμαστε καλοί φίλοι. Το θεωρώ λήξαν. Έχω βρεθεί στη θέση του Διούδη, έχω κι εγώ ισοφαριστεί στο τέλος και ένα τέτοιο αποτέλεσμα σου αφήνει πίκρα. Μπορώ να δικαιολογήσω τη στάση του όταν πήγα να του ζητήσω συγγνώμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα