Ολυμπιακός: Δεύτερο σερί ματς με 3-4-3, αποβολή και νίκη! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεύτερο σερί ματς με 3-4-3, αποβολή και νίκη! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο ματς φέτος καταφέρνει να βγάλει αγώνα με δέκα παίκτες αλλά και νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα με σχήμα με τρεις σέντερ μπακ.
Οι ερυθρόλευκοι για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι είχαν αποβολή παίκτη τους. Ουσιαστικά ήταν το δεύτερο διαδοχικό που τους συνέβη κάτι τέτοιο. Το ματς με τον Άρη όμως έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Ήταν μία αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός είχε αποβολή στο α' μέρος αλλά κατάφερε να νικήσει. Πιο συγκεκριμένα έχασε τον Λαλά με κόκκινη στο 41', έχοντας προηγηθεί με το τέρμα του Μασούρα.
Η αναμέτρηση αυτή δεν ήταν η μοναδική που ο Ολυμπιακός είχε αποβολή και παρόλα αυτά μπόρεσε να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα.
Έχει προηγηθεί η νίκη στο Emirates όπου λίγα λεπτά πριν το τέλος έχασε με κόκκινη τον Μπα, ωστόσο επικράτησε της Άρσεναλ με 1-0, παρότι δεν ήταν αυτό ένα σκορ πρόκρισης. Δύο δηλαδή νίκες στη σειρά έχοντας μείνει με δέκα παίκτες (με την Άρσεναλ βέβαια για αρκετά λιγότερα λεπτά καθώς ο Μπα αποβλήθηκε στο 82' στο Λονδίνο) και με το ίδιο σύστημα με τρεις στόπερ. Αναμφίβολα είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά σε διαδοχικούς αγώνες για τους Πειραιώτες.
Δείχνει και την προσέγγιση του προπονητή αλλά και την προσαρμοστικότητα των παικτών και το πως ανταποκρίνονται σε τέτοιες συνθήκες και δυσκολίες. Εάν θέλουμε να πάμε πάντως στην περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και ενώ είχε χάσει με αποβολή τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Σε σχέση με τους δύο αυτούς αγώνες πάντως υπάρχει και άλλη ομοιότητα. Και στη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί υπάρχει η συμμετοχή του Μασούρα (στο 0-1 στο Λονδίνο) και στο ερυθρόλευκο γκολ με τον Άρη υπάρχει ξανά η παρουσία του Έλληνα εξτρέμ που σε αυτήν την περίπτωση βέβαια βρήκε δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα