Ρέαμπτσιουκ: «Ο Χολέμπας είναι ένας παίκτης με ποιότητα»

Gazzetta team
Ρέαμπτσιουκ: «Ο Χολέμπας είναι ένας παίκτης με ποιότητα»

bet365

Ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού στάθηκε στο απαιτητικό πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» και έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του
Ο Ολυμπιακός αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο κέρδισε (1-0) τον Αρη και σε αυτό στάθηκε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. «Ηταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι παίζοντας με δέκα. Απαιτήθηκε πολλή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Πήραμε το αποτέλεσμα γιατί παίξαμε όλοι μαζί ενωμένοι. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντοτε για τη νίκη. Το πρώτο πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας μετά την Αρσεναλ, ήταν ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με νίκη στα πλέι οφ», ανέφερε αρχικά ο Μολδαβός μπακ στη NOVA.
Και μετά σχολίασε το «βαρύ» πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων». «Συμβαίνει γιατί ευτυχώς είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Είμαστε ένας σύλλογος που μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει συνεχόμενα παιχνίδια». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Χολέμπας. «Είναι παίκτης με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Οποιος παίζει δίπλα του πρέπει να το εκμεταλλεύεται στο μάξιμουμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα