Μαρτίνς: «Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα»

Μαρτίνς: «Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε το παραμικρό να προσάψει στην ομάδα του μετά το 1-0 σε βάρος του Άρη. Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ότι όλοι αξίζουν το χειροκρότημα και πως όλοι «ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα».

Μετά το 1-0 απέναντι στον Άρη στην πρεμιέρα των play off της Super League Interwetten, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: «Δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι όλοι έχουν προσωπικότητα και έχουν χαρακτήρα. Δεν βρίσκω άλλη λέξη να περιγράψω αυτή την ομάδα παρά μόνο "χαρακτήρας"».

Για το χειροκρότημα στον Ελ Αραμπί:

«Όχι μόνο ο Γιουσέφ, αλλά όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι άξιζαν το χειροκρότημα γιατί μετά από ένα κουραστικό διάστημα με ταξίδια και μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Δεν αξίζει μόνο στον Γιουσέφ αυτό το χειροκρότημα, αλλά σε όλους τους παίκτες».

Για το ότι μεγάλωσε η διαφορά από τον δεύτερο:

«Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο συνέβη ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα. Τηρούμε πάντα την υπόσχεση μας να παίζουμε για τη νίκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμα παίζουμε για τη νίκη και αυτό δείχνει την προσωπικότητα που υπάρχει στην ομάδα».

Για τις εθνικές ομάδες:

«Tο πρώτο που ελπίζουμε είναι να γυρίσουμε υγιείς. Θα έχουμε το χρόνο σε παίκτες να ξεκουραστούν. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το πρόγραμμα μας ήταν συνεχώς με παιχνίδια και είχαμε μία ώρα να προετοιμάσουμε τα ματς. Με κάποιους παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο αυτό το διάστημα και σε κάποιους άλλους θα δώσουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούν κάτι που δεν το είχαν τις προηγούμενες ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα