Τάνκοβιτς: «Μπορώ να δώσω περισσότερα στην ΑΕΚ»

Τάνκοβιτς: «Μπορώ να δώσω περισσότερα στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Τάνκοβιτς: «Μπορώ να δώσω περισσότερα στην ΑΕΚ»

bet365

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την πορεία της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και για την δική του παρουσία, μίλησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

«Προπονούμαι καλά όλη την εβδομάδα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, νιώθω καλά και είμαι έτοιμος».

Για την 3η θέση που κατέλαβε η ΑΕΚ στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου:

«Δεν βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε, στοχεύαμε ψηλότερα. Έχουμε μπροστά μας δέκα σημαντικούς αγώνες, δέκα ντέρμπι και πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να είμαστε δεύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την απόδοσή του:

«Για το χρόνο συμμετοχής που έχω πάρει πιστεύω ότι τα πήγα όσο καλύτερα γινόταν. Φυσικά και μπορώ καλύτερα και μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα στην ομάδα και είμαι έτοιμος να το αποδείξω».

Για τα Play Off:

«Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Εχουμε πρώτα το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι δύσκολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και μετά να σκεφτούμε τα υπόλοιπα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη και δουλεμένη ομάδα. Επικίνδυνη στις στατικές φάσεις. Εχουν ποδοσφαιριστές δυνατούς σε σωματοδομή. Αν όμως έχουμε τον έλεγχο και κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θα τους φέρουμε σε δύσκολη θέση».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα