Tρία (ίδια) σημεία στα play off για τετραπλασιασμό!

G-Betting G-Betting
Tρία (ίδια) σημεία στα play off για τετραπλασιασμό!

bet365

Η G-Betting βρήκε τρία ίδια σημεία για τα τα ματς των play off τα οποία αρχίζουν την Κυριακή.

Τα play out δεν μας πήγαν καλά. Παρά το γεγονός ότι η μέρα ξεκίνησε καλά με το ξερό διπλό της ΑΕΛ στην Ριζούπολη αλλά και την σιγουριά του Χ2, μετά δεν μας βοήθησε τίποτα.

Πάμε να ρεφάρουμε στα play off με πιο... σίγουρες επιλογές. Και βρήκαμε την ίδια επιλογή και για τα τρία σημαντικά ματς που θα δούμε την Κυριακή. Μια επιλογή η οποία συνολικά και στα τρία ματς μας τετραπλασιάζει!

Αρχή στην Τρίπολη. Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και όπως είπαμε μία θα είναι η επιλογή και για τους τρεις αγώνες. Under 2.5 λοιπόν στο 1.53 στο πρώτο χρονικά ματς των play off. Πλέον κάθε βαθμός μετράει μιας και όλοι έχουν τις πιθανότητές τους να βγουν στην Ευρώπη κι έτσι φανταζόμαστε ένα κλειστό ματς.

Καταλήγουμε λοιπόν στο under μιας και δεν φαίνεται κάποια πιο ξεκάθαρη επιλογή στο ματς.

Δεύτερο ματς στο «Καραϊσκάκης». Εκεί όπου ο πρώτος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο Αρη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απουσίες, προέρχονται από απαιτητικό ματς στο Λονδίνο οπότε μάλλον θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί τον αγώνα ο Μαρτίνς.

Ο Αρης ούτως η άλλως τέτοια ματς τα αντιμετωπίζει επιφυλακτικά οπότε κι εδώ με το under στο 1.63.

Τέλος έχουμε το ντέρμπι Δικεφάλων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Και εδώ η πρώτη επιλογή είναι το under και η ισοπαλία μιας και δεν φαίνεται μία από τις δύο ομάδες να ξεχωρίζει.

Θα προτιμήσουμε το under το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 1.63!

Οι επιλογές της G-Betting για τα ματς της Κυριακής

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Αρης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting