Σαβιέρ: «Με προσοχή για να μην έχουμε εκπλήξεις...»

Σαβιέρ: «Με προσοχή για να μην έχουμε εκπλήξεις...»

Gazzetta team
Σαβιέρ: «Με προσοχή για να μην έχουμε εκπλήξεις...»

bet365

Ο Σαβιέρ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της δοκιμασίας του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη με τον Αστέρα στην έναρξη των Playoffs και στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν οι πράσινοι στις αντεπιθέσεις των Αρκάδων.

Ο Ισπανός εξτρέμ που μέσα στην εβδομάδα επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από τέσσερις μήνες και σταδιακά θα επανέλθει πλέον και στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι, είπε στην NOVA:

«Γνωρίζουμε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα που είχε καλή πορεία. Τον αντιμετωπίζουμε στην έναρξη των Playoffs, είχαμε δυσκολία όταν παίξαμε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ελπίζουμε να κάνουμε καλή αρχή με καλό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πάντοτε μελετάμε τον κάθε επόμενο αντίπαλό μας. Ο Αστέρας είναι οργανωμένη ομάδα που βασίζεται στις αντεπιθέσεις, κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε εκπλήξεις...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα