Νovileague με ισοπαλία στο ντέρμπι και Κρμέντσικ σκόρερ

Gazzetta team
Νovileague με ισοπαλία στο ντέρμπι και Κρμέντσικ σκόρερ

bet365

Η 45η αγωνιστική της Novileague έχει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το τρίτο μίνι πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά» με πολλές πετυχημένες προβλέψεις.

Το σκορ της Σίτι δεν πέρασε, πέρασε όμως ο Ντε Μπρόινε ο οποίος μας έκανε το χατίρι στο 90'. Η Novileague φυσικά και συνεχίζεται αυτή την φορά με Super League και ντέρμπι Δικεφάλων. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λοιπόν για την πρώτη αγωνιστική των play off για την 45η αγωνιστική της Novileague και για 5η του 3ου μίνι πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όπως βρει μετά από 100 αγωνιστικές, 35 σκορ) ανά 20 αγωνιστικές η Novibet μοιράζει τεράστια έπαθλα για όσους τερματίσουν πρώτοι στην κατηγορία ακριβές σκορ (20.000 ευρώ ο πρώτος 2.000 ευρώ ο δεύτερος) αλλά και στην κατηγορία σκόρερ (20.000 ευρώ ο πρώτος, 2.000 ευρώ ο δεύτερος).

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Oπότε ακόμα και αν δεν έχετε μπει ΠΟΤΕ στη Νovileague μπορείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα μιας και είναι εντελώς δωρεάν και φυσικά μπορείτε ακόμα να διεκδικήσετε μεγάλα έπαθλα.

Πάμε τώρα στα ματς της αγωνιστικής. Τα πιο συχνά σκορ φέτος στην Super League είναι το 1-0 (24 φορές), το 0-1 (22 φορές) και το 1-1 (18 φορές).

Εμείς λοιπόν στο ντέρμπι θα πάμε με το 1-1 μιας και δεν φαίνεται κάποια από τις δύο ομάδες να ξεχωρίζει.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

oσο για τον σκόρερ; Εχει καιρό να βρει δίχτυα και θα πάμε με το σκεπτικό ότι ήρθε η ώρα του να σκοράρει. Κι αναφερόμαστε στον Κρμέντσικ.

Στις βαθμολογίες τώρα, όπως θα δείτε το τρίτο μίνι πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει καλά για αρκετό κόσμο. 3/4 επιτυχίες στο ακριβές σκορ για περισσότερα από 10 άτομα όπως το ίδιο συμβαίνει και στους σκόρερ.

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει μετά το σημερινό ντέρμπι στην Τούμπα.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα