Δέλλας: «Αν μπορούσα θα τους άλλαζα και τους έντεκα στο πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Δέλλας: «Αν μπορούσα θα τους άλλαζα και τους έντεκα στο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, δήλωσε έκπληκτος και αιφνιδιασμένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το 0-3.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 0-3 από τη Λαμία (και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο) στην πρεμιέρα για τα play out της Super League Interwetten και ο Τραϊανός Δέλλας αδυνατούσε να πιστέψει πώς η ομάδα του είχε τέτοια εικόνα στο 45λεπτο.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς δήλωσε:

«Με την εικόνα που είχαμε, αν μπορούσα να αλλάξω και τους έντεκα, θα τους άλλαζα. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, έχω αιφνιδιαστεί με την εικόνα μας. Χωρίς επικοινωνία, χωρίς πάθος, όλα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και παίξαμε ανορθόδοξα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είναι ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα