Παναθηναϊκός: Οι έντεκα της Τρίπολης και η νίκη τετράδας!

Παναθηναϊκός: Οι έντεκα της Τρίπολης και η νίκη τετράδας!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι έντεκα της Τρίπολης και η νίκη τετράδας!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου για την ενδεκάδα ενώ αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Αστέρα, για πρώτη φορά φέτος θα μπει πατήσει τετράδα! Επιστροφή στις αποστολές για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά στην Τρίπολη τα πιο σημαντικά δέκα παιχνίδια της τετραετίας, εκείνα που θα κρίνουν αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη ή αν θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια, συμπληρώνοντας μια πενταετία μακριά από τις διοργανώσεις της UEFA στην χειρότερη εποχή της σύγχρονης ιστορίας του, από την οποία απέχει 11 χρόνια από τα πρωταθλήματα και 7 από τα Κύπελλα!

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Λάζλο Μπόλονι να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στον σχεδιασμό της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχουν νικήσει φέτος οι «Πράσινοι»! Μαουρίσιο, Βέλεθ , Καρλίτος έχουν τεθεί νοκ-άουτ ενώ είναι γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες του Κουρμπέλη και του Σανκαρέ. Στα ευχάριστα για τον 68χρονο κόουτς, η επιστροφή του Γιάννη Μπουζούκη περίπου δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Πρόβα ενδεκάδας

Οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι... μετρημένα κουκιά και στο τελευταία πρόγραμμα πριν το παιχνίδι, χρησιμοποίησε με τους βασικούς, τους εξής έντεκα: Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουάνκαρ, στο δεξί ο Μολό και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ η σύνθεση ανάγκης στην μεσαία γραμμή. Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Βιγιαφάνιες η επιθετική τριπλέτα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.

Πρώτη φορά στην τετράδα αν νικήσει

Από κει και πέρα, η νίκη είναι μονόδρομος για το Τριφύλλι. Μάλιστα, το διπλό για τον Παναθηναϊκό θα σημαίνει και την είσοδο του στις πρώτες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος για πρώτη φορά φέτος.

Ποτέ μέχρι και σήμερα, το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι δεν ολοκλήρωσε αγωνιστική και να βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αν οι γηπεδούχοι νικήσουν, τότε οι πράσινοι θα πιάσουν την Ένωση στους 48 πόντους. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία με τον δικέφαλο του βορρά στους 48 και πλησίασμα της ΑΕΚ στον πόντο, ενώ αν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ περάσει από την Τούμπα, τότε ο Παναθηναϊκός θα περάσει μπροστά από τον ΠΑΟΚ έναν βαθμό(48-47) και στην συνέχεια θα τον υποδεχθεί στην Λεωφόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα