Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: «Τρέχουν» τα έργα σε όλα τα μέτωπα (pics)

Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: «Τρέχουν» τα έργα σε όλα τα μέτωπα (pics)

Δημήτρης Βέργος
Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: «Τρέχουν» τα έργα σε όλα τα μέτωπα (pics)

bet365

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές εργασίες του γηπέδου της ΑΕΚ που «τρέχουν» καθημερινά, ενώ σημαντική πρόοδο παρουσιάζει και το έργο της υπογειοποίησης.

Κάθε μέρα που περνάει η ΑΕΚ έρχεται όλο και πιο κοντά στη μεγάλη στιγμή της επιστροφής της στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς - OPAP Arena «τρέχει» με εργασίες σε όλα τα μέτωπα. Είτε αυτές αφορούν τα εσωτερικά, είτε τα εξωτερικά του γηπέδου, ενώ κανονικά προχωράει και το έργο της υπογειοποίησης στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.

Νέες φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια δείχνουν την πρόοδο των εργασιών που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το εξωτερικό «ντύσιμο» του νέου σπιτιού της Ένωσης εξελίσσεται, εσωτερικά οι εργασίες προχωρούν σε όλους τους χώρους, τόσο στο κύριο μέρος του γηπέδου όσο και στο κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, ενώ οι σουίτες περιμένουν να πάρουν την οριστική τους μορφή.

Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η υπογειοποίηση εξελίσσεται, ένα έργο συνδεδεμένο με τη λειτουργία του γηπέδου, το οποίο παράλληλα θα αναμορφώσει την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τα περιφερειακά έργα που θα λάβουν χώρα επίσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα