Ο Μπεχαράνο δεν θα ενσωματωθεί στην Εθνική Βολιβίας

Gazzetta team
Ο Μπεχαράνο δεν θα ενσωματωθεί στην Εθνική Βολιβίας

bet365

Η ομοσπονδία της χώρας του αποφάσισε να μην καλέσει παίκτες από την Ευρώπη στα ματς με Χιλή και Εκουαδόρ, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία λόγω των μέτρων προστασίας για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού
Στην Ελλάδα θα παραμείνει ο Ντάνι Μπεχαράνο στο διάστημα της επερχόμενης διακοπής, καθώς δεν θα μεταβεί στη Βολιβία λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα. Ο χαφ της Λαμίας είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα φιλικά παιχνίδια με Χιλή και Εκουαδόρ, στις 26 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, όμως η ομοσπονδία του αποφάσισε τελικά να μην συμπεριλάβει στην αποστολή παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη, καθώς θα υποβάλλονταν σε μεγάλη ταλαιπωρία λόγω των αυξημένων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Ετσι έμεινε εκτός, τόσο εκείνος όσο και ο Μπόρις Σεσπέδες της ελβετικής Σερβέτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα