ΟΦΗ: Επιστροφή Βούρου, με τσάρτερ στο Βόλο (pic)

ΟΦΗ: Επιστροφή Βούρου, με τσάρτερ στο Βόλο (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Επιστροφή Βούρου, με τσάρτερ στο Βόλο (pic)

bet365

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή πρεμιέρα των play out στο Πανθεσσαλικό
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αυριανό (20/3) πρώτο «τελικό» του ΟΦΗ στα play out, όπου θα παίξε στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο. Ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει και πάλι στον Βούρο που αποθεραπεύτηκε, όμως και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά. Πιο συγκεκριμένα σε σχέση με τον αγώνα της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Αρη νοκ άουτ τέθηκαν οι Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γιαννούλης ενώ εκ νέου παραμένουν εκτός οι Σελίμοβιτς, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σολίς, Ναμπί, Βαζ, Σωτηρίου.
Η αποστολή των Κρητικών θα μεταβεί στο Βόλο με πτήση τσάρτερ ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο παράγοντας επιβάρυνση (θα προσγειωθεί στην Αγχίαλο) και θα ταξιδέψουν οι εξής: Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Στάτζεον, Μαρινάκης, Σόουζα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα