Σοκ στον Παναθηναϊκό, ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο!

Σοκ στον Παναθηναϊκό, ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο!

Νίκος Αθανασίου
Σοκ στον Παναθηναϊκό, ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο!

bet365

Τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει των play offs! Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός από τέσσερις μέχρι έξι εβδομάδες! Ήθελε να παίξει την Κυριακή στην Τρίπολη ο Βραζιλιάνος μέσος!

Τον πιο σημαντικό του ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός σε ένα αρκετό μεγάλο διάστημα των play offs! Η μαγνητική που έκανε ο Μαουρίσιο έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου, το απόγευμα της Παρασκευής θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ο ακριβής χρόνος επιστροφής του θα εκτιμηθεί μετά το πέρας της επεμβάσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, η επιστροφή στις προπονήσεις γίνεται ανάμεσα στις 4 και τις 6 εβδομάδες από την ημέρα του χειρουργείου!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 33χρονος Βραζιλιάνος ήθελε να καθυστερήσει την επέμβαση, ώστε να παίξει την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, λόγω των πολλών απουσιών που έχει το «τριφύλλι» και της κρισιμότητας του αγώνα! Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων», όμως, δεν το επέτρεψε, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να ρισκάρει μεγαλύτερη ζημιά στο γόνατο του ποδοσφαιριστή.

Ο Μαουρίσιο αναμένεται να χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/3), το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (4/4), το «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο (11/4) ίσως και το παιχνίδι με τον Άρη στην Λεωφόρο (18/4) και.... βλέπουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα