Συγκλονίζει ο Τζέγκο για την περιπέτεια με την υγεία του: «Είναι κάτι που κρατώ μέσα στην καρδιά μου» (vid)

Συγκλονίζει ο Τζέγκο για την περιπέτεια με την υγεία του: «Είναι κάτι που κρατώ μέσα στην καρδιά μου» (vid)

Gazzetta team
Συγκλονίζει ο Τζέγκο για την περιπέτεια με την υγεία του: «Είναι κάτι που κρατώ μέσα στην καρδιά μου» (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο άφησε για λίγο πίσω τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αποκάλυψε μία καλά κρυμμένη περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν με την υγεία του.

Ο Αυστραλός μέσος, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Άρη, μίλησε σε podcast της χώρας του για το θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, όταν ήταν στην ηλικία των 16, είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα του Χότζκιν, μια σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Για να το ξεπεράσει, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία επί οκτώ ολόκληρους μήνες, μέχρι να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή για όλους, σε όποιο στάδιο της ζωής του κι αν βρίσκεται και νομίζω ότι το σπουδαιότερο στοιχείο που σε βοηθάει να το ξεπεράσεις είναι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν. Ήμουν πολύ τυχερός που είχαν τον αδελφό μου και τους γονείς μου, που ήταν εκεί.

Είχα τους φίλους μου από το σχολείο, προπονητές μου από το ποδόσφαιρο, που πάντα ερχόταν στο σπίτι για να με δουν και είχαν πάρα πολλούς ανθρώπους για να μιλήσω όταν είχα ανάγκη για κουβέντα ή για να ανέβει η διάθεσή μου.

Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό για όσους περνούν από τέτοιες καταστάσεις, να έχουν κόσμο για να στηριχθούν και ανθρώπους για να μιλήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέκο, ο οποίος βγήκε νικητής και παραδίδει μαθήματα πίστης, αντοχής, δύναμης και αφοσίωσης στον στόχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα