«Ο Χοσεϊνί δεν ανανεώνει με την Τράμπζονσπορ και συζητάει με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ο Χοσεϊνί δεν ανανεώνει με την Τράμπζονσπορ και συζητάει με την ΑΕΚ»

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον κεντρικό αμυντικό της Τράμπζονσπορ, Μαζίντ Χοσεϊνί.

Πριν από λίγες ημέρες γειτονικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και μάλιστα πως ετοιμάζεται να καταθέσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο του Χοσεϊνί με την Τραμπζονσπόρ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο προπονητής της ομάδας από την Τραπεζούντα, Αμπντουλάχ Αβτζί, θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τον Ιρανό αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «61medya.com» ο μάνατζερ του, Αλιρέζ Πεϊκάν, δήλωσε πως η προσφορά που κατέθεσε ο τουρκικός σύλλογος στον Χοσεϊνί δεν είναι ικανοποιητική, γι' αυτό και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση μιας και το μέλλον του στον τουρκικό σύλλογο παραμένει αβέβαιο.

«Η Τράμπζονσπορ θέλει πολύ να κρατήσει τον Χοσεϊνί. Από την άλλη όμως, ο μάνατζερ του Ιρανού ποδοσφαιριστή, Αλιρέζ Πεϊκάν δήλωσε πως η πρόταση που του έγινε από τον τουρκικό σύλλογο δεν τον ικανοποιεί. Ο Πεϊκάν είπε επίσης ότι συνεχίζονται οι επαφές με την ΑΕΚ για μια πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ανοιξε έτσι ο δρόμος της αποχώρησής του από την Τουρκία», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα