ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η αγωνία για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η αγωνία για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η αγωνία για Βιεϊρίνια

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (17/3) και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Εκτός έμεινε και ο Νινούα.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια μπορεί να μην ήταν τόσο σοβαρός, ωστόσο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έμεινε και την Τετάρτη (17/3) εκτός προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία.

Ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις που θα γίνουν τις επόμενες τρεις μέρες μέχρι και την αναμέτρηση της Κυριακής (21/3) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Νίκα Νινούα παραμένει εκτός (δούλεψε μόνο του στο γήπεδο), ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην προπόνηση πάνω σε παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένο τακτικό στόχο και έμφαση στη μετάβαση, ενώ το τελευταίο κομμάτι αφορούσε την τακτική.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα