ΟΦΗ: Θεραπεία οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν

ΟΦΗ: Θεραπεία οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν

Gazzetta team
ΟΦΗ: Θεραπεία οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν

bet365

Οι δύο χαφ των Κρητικών είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα των play outs και ακολούθησαν θεραπεία
Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν που τραυματίστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι δύο χαφ του ΟΦΗ είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα των play outs.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Άρη.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (14/3) ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιείχε προπόνηση δύναμης, αγωνιστικά παιχνίδια και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
Οι Juan Neira και Jonathan De Guzman, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισαν θεραπεία και η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Αύριο, Τρίτη (16/3), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (17/3) στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα