ΑΕΚ: Μαγνητική στον ώμο ο Αλμπάνης, καμία ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Μαγνητική στον ώμο ο Αλμπάνης, καμία ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μαγνητική στον ώμο ο Αλμπάνης, καμία ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία

bet365

Θεραπεία έκαναν σήμερα Αλμπάνης και Γκαρσία για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν στο ματς με τον Βόλο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά την ήττα στον Βόλο, επέστρεψαν στη βάση τους και βρέθηκαν σήμερα (15/03) στα Σπάτα για προπόνηση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο να ακολουθούν γι' ακόμη μία ημέρα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ τους Λιβάι Γκαρσία και Χρήστο Αλμπάνη να κάνουν θεραπεία, όπως και τον Αντρέ Σιμόες.

Ο 26χρονος Ελληνας εξτρέμ τελείωσε το ματς στον Βόλο με κάκωση στον ώμο και πιθανότατα θα κάνει μαγνητική την Τετάρτη (16/03,) προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Από την άλλη ο Λιβάι Γκαρσία, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και μπορεί να προφυλαχθεί 1-2 ημέρες.

Από την άλλη ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος αποχώρησε κι αυτός με σφίξιμο από το Πανθεσσαλικό, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Την Τρίτη (16/03) οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και από την Τετάρτη (17/03) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι στα Play Off.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα